Labelprinter Brother PT-P950NW t/3,5 - 36mm TZe-tape & HGe
Varenummer: 395798
.
Kr. 2.999,00 / stk.
Kr. 3.748,75 inkl. moms
 •  

PT-P95NW - Super hurtig professionel label printer til PC med kablet netværk og integreret Wi-FiMere information

 • Med PT-P950NW - den professionelle label printer eller label maker kan du skabe specialdesignede og holdbare labels i mange farver og bredder. Labelprinteren fra Brother er super hurtig og har rigtig mange brugbare funktioner.
  Du kan nemt designe labels på din PC, Mac, tablet eller smartphone og printe via det kablede eller trådløse netværk eller via USB. Med PT-950NW labelmaskine er der rigtig mange muligheder.
  Du kan printe stregkoder, logoer, og andre billeder, rammer og tekst og linke til eksisterende data i dine ark, så du let kan printe flere labels på en gang. En avanceret kniv med let-aftagelig labelfunktion sikrer effektiv print af labels og etiketter.

  Der er mulighed ekstra tilbehør - fx base til genopladning af batteriet, touchscreen og Bluetooth-interface (til tilslutning af f.eks. håndscanner). Denne labelprinter giver dig dermed den ultimative mobile løsning.

  Opmærkning af lager
  PT-P950NW er ideel til fx opmærkning af lager, da den er hurtig og relativt lydløs, hvilket er afgørende, især når der skal printes store mængder labels ad gangen, såsom op til 6 km labels. Med store lagre og tusindvis af varenumre, er en præcis og tydelig hyldeopmærkning en nødvendighed. Brother's P-touch labelprintere er skabt med specifikke krav til fleksibilitet, kvalitet, funktionalitet og pris i tankerne. Læs mere om opmærkning af lager med Brothers PT-labelprinter i vores guide.

  Funktioner

  • Skab holdbare labels op til 36 mm i bredden
  • Hurtig print i høj opløsning
  • Kablet netværk og Wi-Fi, så du kan printe labels fra flere enheder på samme tid, inkl. tablets og smartphones
  • Avanceret kniv med let-aftagelig label funktion
  • Inkl. billeder, stregkoder og rammer til dine labels
  • Forbind til data i ark og print flere labels på samme tid
  • 3 års garanti.

  Den professionelle labelprinter der klarer alle opgaver
  Denne labelprinter kan tage tape op til 36 mm i bredden. Den har mange farvekombinationer og kan printe i høj opløsning næsten til kanten. Du kan skabe labels hvor som helst og når som helst. Det gør den ekstremt velegenet til labels til produktionsfaciliteter, lagerhuse, sundhedssektoren og laboratorier.

  Kablet og trådløst netværk
  PT-P950NW er kompakte og mobil. Den kan stå på skrivebordet og forbindes nemt til dit netværk via en 10/100 Base-TX port eller integreret trådløs forbindelse. Det er muligt at købe et Bluetooth-modul, hvilket giver hurtig og nem forbindelse til fx håndscannere. Eller du kan forbinde labelprinteren direkte til PC eller Mac via et USB kabel. 

  Advancet kniv med let-aftagelig label funktion
  Med den avancerede kniv kan du producere en lang stribe af labels, der bliver på strimlem og let kan tages af en ad gangen. Kniven sikrer også, at der holdes orden på dine labels.

  Industriel labeldesign software til PC og Mac
  PT-P950NW bruger P-touch Editor labeldesign software til Windows og Mac. Den indeholder avancerede funktioner, som normalt kun findes i dyre skrivebordsmodeller, såsom industristandarder 1D og 2D stregkoder, import af logoer og andet grafik, og giver dig mulighed for at bruge de installerede fonte på din computer. Link til et Microsoft Excel ark eller .csv-fil, så du kan printe flere labels hurtigt og nemt.

  Print fra smartphones eller tablets
  Du kan hurtigt og nemt skabe og printe labels fra din smartphone eller tablet uden at skulle starte din PC. Brother iPrint&Label app har trådløs forbindelse til PT-P950NW, så du let kan designe og printe labels fra din iOS eller Android enhed. Eller, hvis du skal identificere elektonisk eller kablet udstyr kan du bruge den specialicerede Brother Cable Label Tool app, og printe labels, der kan vikles rund om kabler eller påsættes frontplader, sikringsskabe eller andet udstyr.

  Inkludér labelprint i din løsning
  Software- og app-udviklere kan bruge forskellige software udviklings-kits til Microsoft Windows, iOS og Android enheder for at printe labels fra dine egen software og apps. Dette gør PT-P950NW ideal til integration med forskellige løsninger hvor særligt holdbare labels er nødvendige.

  Print hvor som helst og når som helst
  Når du ikke er i nærheden af tilgængelig strøm, fx på byggepladen, i felten  eller på farten har du endda mulighed for en batteri-base og et genopladeligt lithium-ion batteri.

  Print labels uden en PC
  Labelmaskinen er som beskrevet ideel til fødevareindustrien, sundhedssektoren og laboratorier, touch panel displayet (tilkøb) gør, at du kan printe labels uden at tilslutte til en PC. Design dine labels og upload til den valgte destination via knapperne på displayet. Brugeren trykker herefter bare på knappen og printer labelen. Derudover kan det inbyggede ur gøre, at dine labels inderholder dato og tid, når de printes.

  P-touch laminerede labels - testet til det ekstreme
  Brother TZe tape kommer i mange farver og bredder og inkluderer specielle tape som stærkt klæbende, flex-tape (til at vikle rundt om fx kabler) og sikkerhedstape. Disse laminerede tapes er ekstremt holdbare og designet til at modstå ekstreme temperaturer, sollys, fugt, slitage og kemikalier.

 • Mærke Brother
  Type Tapeprinter
  Bredde Op til 36 mm
  Model Bordmodel
  Tilslutning til PC Ja