Labelprinter Brother QL-700 m/automatisk kniv
Varenummer: 105656
.
Kr. 699,00 / stk.
Kr. 873,75 inkl. moms
 •  
Med indbygget software, der gør det lettere end nogensinde at udskrive de labels, du har brug for


Mere information

 • Super hurtig labelprinter til pc - med indbygget slidstærk automatisk kniv. 
  QL-700 er den smarte, kompakte labelprinter, som lynhurtigt og enkelt udskriver professionelt udseende labels til en lang række formål på hele arbejdspladsen.

  QL-700 gør det lettere end nogensinde at printe labels, da ”P-touch Editor Lite”-software til labeldesign er indbygget. Windows-brugere* behøver derfor kun at tilslutte USB-kablet, køre den indbyggede software fra pop-up-beskeden, designe og printe labelen. Der kræves ingen installation af software eller driver, så det er hurtigt for alle at komme i gang*.

  Den høje printopløsning gør QL-700 perfekt til udskrivning af billeder, logoer og tekst. Du kan hurtigt udskrive adresse- og forsendelseslabels i forskellige størrelser, eller bruge Brothers færdige labels til at mærke f.eks. cd’er/dvd’er. Tape i løbende baner fås i forskellige bredder, så du let kan fremstille labels i den ønskede størrelse.

  Der medfølger 100 stk. standard adresselabels (DK11201) og 8 m DK-tape i løbende bane (DK22205 hvid papirtape 62 mm bred) samt avanceret labelsoftware.

  * Mac-brugere skal anvende den medfølgende cd til at installere softwaren og printerdrivere.

 • Mærke Brother
  Type Etiketprinter
  Bredde Op til 62 mm
  Model Bordmodel
  Tilslutning til PC Ja