Sofabord Fredericia Pon Table Ø40 H41 lys eg
Varenummer: 903021
.
Kr. 4.595,00 / stk.
Kr. 5.743,75 inkl. moms
 •  

Pon 1285 Sidebord, sæbebehandlet eg By Jasper Morrison , 2016Mere information

 • Sofabord eller sidebord Pon 1285 Sidebord i sæbebehandlet eg af Jasper Morrison 2016

  Pon er designet som et alternativ til det klassiske kaffebord eller sofabord. I stedet for et bord der optager plads, åbner Pons kompakte form og variable størrelser op for en bred vifte af visuelle udtryk. Fremstillet udelukkende af rent solidt træ uden adskillelse mellem bordplade og bordbasis. Toppen er flad med en svagt kurve under sig, der spejles i foden. 

  Den britiske designer Jasper Morrison er kendt for at kreere enkle funktionelle møbler til hverdagsbrug. En proces, der stiller spørgsmålstegn ved hvad der er essentielt i design hvad der ikke er, baseret på den evigt skiftende måde, vi lever vores liv på. 

  Morrison beskriver Pon som et alternativ til det "overvurderede og dårligt navngivne ‘coffee table.’ Hvorfor skal et sofabord tage så meget plads, når det kunne være flere små borde placeret præcis som du vil have dem. Pon giver dig mulighed for at indrette din helt egen side-bords løsning.

  Pon bordet er lige velegnet til en laptop eller tablet som en borg eller et magasin. Kan bruges til kaffe, en drink eller snack. Brug det som et enkeltstående bord ved siden af en lounge stol eller som flere sammen i en sofa opstilling.

  Foruden at være alsidig er Pons stabil, fremstillet af solidt egetræ som en sammenhængende enhed. Egner sig godt til hotel lobbies, kunst-gallerier, butiksarealer, restauranter, barer og lignende foruden i hjemmet.

  "Diskrete objekter er mere succesfulde til at skabe en god atmosfære end iøjnefaldende objekter er".
  Jasper Morrison er en britisk multidiciplinær designer kendt for at kreere det "Supernormale" koncept sammen med den japanske designer Naoto Fukasawa. Som den meget produktive designer han er deler Morrison sin tid mellem studier i London, Tokyo and Paris.

  Pleje og vedligeholdelse

  Sæbehandlet og ubehandlet træ

  Træoverflader bør tørres over med en blød tør klud eller et blødt hårdt vredet viskestykke med rent vand. Følg altid træets årer når du tørrer. Hvis du bruger en fugtig klud tør altid hele overfladen for at undgå mærker. Efterfølgende polér med en tør blød viskestykke. Snavs og fedt-pletter bør fjernes med en blød hårdt opvredet viskestykke med en mild opløsning af sæbespåner i vand.

 • Mærke Fredericia Furniture
  Type Sofabord
 • 903021_pdb.pdf 171.00 Kb