Stol Fredericia The Kanvas Chair lys eg natur
Varenummer: 903022
.
Kr. 12.499,00 / stk.
Kr. 15.623,75 inkl. moms
 •  

Designer Lounge stol The Canvas Chair By Børge MogensenMere information

 • The Canvas Chair - Kanvas stolen - er et eksepmel på Børge Mogensen’s talent for funktionalitets-drevet design med fokus på enkle former der fanger essensen af en ide. Hverken mere eller mindre. Mogensen har med sin forkærlighed for naturlige materialer udspændt fladt kanvas som sæde og ryg mellem runde stykker træ, og demonstreret sin signatur-brug af horisontale og vertikale linier.

  Selvom den blev designet i 1970 som en reaktion på 1960ernes flashy møbelstil, Kanvas stolen endnu mere relevant i dag, på grund af dens jordnære uformelle og ærlige materialer. Stolen udstråler en usminket autentisitet, som tiltrækker det moderne publikum.

  Førsteklasses europæisk eg og bomuldskanvas i naturlook. 

  Et af Mogensens sidste værker inden hans alt for tidlige bortgang i 1972, The Canvas Chair er blevet i vores bevisthed og omgivelser lige siden. I hoteller, lounge-rum, butiksarealer og private hjem. Den er et statement stykke med en stærk tilstedeværelsen. 

  "Mit mål er at frembringe ting, der vil tjene mennesket, placere mennesket i hovedrollen i stedet for med djævelens vold og magt at tilpasse mennesket til tingene"
  Børge Mogensen (1914-1972) var en af de mest indfyledelsesrige designere i skabelsen af Dansk Moderne Design fra 1955 til hans død i 1972. Han fandt inspiration over hele verden i hans stræben efter at kreere hverdagsmøbler der ville holde i generation efter generation. Mogensens mest anerkendte designs udvikledes i løbet af hans samarbejde og venskab med Andreas Graversen, Fredericia’s CEO fra 1955 - 1995.

  Pleje og vedligeholdelse

  Sæbehandlet og ubehandlet træ

  Træoverflader bør tørres over med en blød tør klud eller et blødt hårdt vredet viskestykke med rent vand. Følg altid træets årer når du tørrer. Hvis du bruger en fugtig klud tør altid hele overfladen for at undgå mærker. Efterfølgende polér med en tør blød viskestykke. Snavs og fedt-pletter bør fjernes med en blød hårdt opvredet viskestykke med en mild opløsning af sæbespåner i vand.

 • Mærke Fredericia Furniture
  Type Stol
 • 903022_pdb.pdf 262.00 Kb