Til de miljøbevidste - Se vores udvalg af grønnere og mere miljøvenlige produkter

  Kontakt os for rådgivning og vejledning: info@kontorland.dk, 48 25 36 66

  Her finder du den del af vores produkter, som er miljø-certificerede med et eller flere miljø-certifikater. Vi har dog også produkter, som er mere miljøvenlige, men som af en eller anden grund ikke har opnået et miljøcertifikat. Disse produkter kan vi desværre ikke medtage i dette udvalg, men vi gør opmærksom på hvorfor produktet er mere miljøvenligt under de enkelte produkter. Produkterne med miljø-certifikater findes også i de normale kategorier sammen med de andre produkter. Kig efter miljøsymbolerne på de enkelte produkter i hele webshoppen.

  Køb mere miljøvenlige produkter

  Vi giver dig mulighed for at vælge en række af vore produkter i en mere miljøvenlig udgave. Disse produkter er markeret med et ikon, og i oversigten her, kan du læse mere om de forskellige miljømærker.

   

   

  Er jeg bæredygtig nok?

  Ordet "bæredygtighed" bliver anvendt så meget i disse tider, at vi ofte tager for givet, at alle ved, hvad bæredygtighed går ud på. At leve bæredygtigt handler om at påvirke naturen mindst muligt og bruge ansvarligt af klodens ressourcer - både når du er på arbejde, og når du er derhjemme.

  DET HELE STARTER MED DIG

  Bæredygtighed er et valg, der kræver, at du er bevidst om, hvordan du påvirker miljøet og er villig til at ændre dine vaner og indkøbsmønstre. Ved blot at ændre små daglige vaner såsom dit forbrug af vand, strøm og engangsplast, kan du hurtigt leve mere bæredygtigt, og sidder du i en position, hvor du kan være med til at ændre adfærden og indkøbene i en virksomhed, så har du mulighed for at gøre en endnu større forskel.

  SEND GODE SIGNALER

  Ved at handle bæredygtigt viser I omverdenen, at I tager ansvar, og ofte medfører det også økonomiske besparelser, fordi I bruger færre ressourcer. Et godt sted at starte er med bæredygtige alternativer til de produkter, I bruger, samt undervisning af medarbejderne. Når først der er en fælles forståelse af strategien for bæredygtighed i virksomheden, bliver det langt nemmere at implementere bæredygtige alternativer, og det bliver tydeligt, hvor stor værdi de faktisk har.

  SAML DINE LEVERANCER OG SKÅN MILJØET

  En lille ting som at få én fast leveringsdag om ugen eller måneden frem for flere små leveringer fra sammen leverandør gør en stor forskel. Du minimerer CO2-udledningen fra transporten af dine varer, sparer på fragtomkostningerne og bruger mindre tid på at modtage og pakke dine varer ud. Det er en win-win-win!