Eksempler på vores miljøbevidste leverandører

Kontorland er en miljøbevidst virksomhed, som også har valgt producenter og leverandører med stærke profiler, af hvem man kan kræve et miljømæssigt engagement.

Brother og Cool Earth

Brother har med deres Brother Earth program taget ansvar for miljøet, og donerer fx til velgørenhedsorganisationen Cool Earth, hver gang du returnerer en tom Brother patron.

Brother har siden 2008 støttet Cool Earth og var en af de første sponsorer til det dengang helt nye projekt. Siden har samarbejdet været med til at over 4.000 hektar truet regnskov i Peru og Papua New Guinea og forvandlet 2,6 millioner tons kulstof til ilt.

Cool Earth har siden 2008 hjulpet med at bevare millioner af træer, beskyttet biodiversiteten og hjulpet landsbyer med at holde deres regnskov og huse intakte.

Brother har også doneret rent vand, medicinhjælp og nye både til mange af de oprindelige beboere i Perus Amazon-jungle samt sysmaskiner til kvinder i Papua New Guineas regnskove. Symaskinerne har gjort kvinderne i stand til at tjene penge til at leve for, og der er etableret en ny skole.

Læs mere om Brother Earth og Cool Earth her.

Kontorland - Certificeret Brother Miljøpartner og kåret til Årets Miljøpartner 2019!

Kontorland er certificeret som Brother Miljøpartner, hvilket betyder at Kontorland gør en særlig indsats for at sikre, at kundernes brugte tonere kommer retur til genbrug.

Vi er faktisk så gode til det at vi er blevet kåret af Brother til Årets Miljøpartner 2019. Brothers Miljøpartnere er forhandlere, som gør en ekstra indsats for at opmuntre deres kunder til at tænke miljørigtigt, når de køber ny printer eller alt-i-én printer. Så de sørger for at returnere deres tonere til genbrug, når de er tømt.

Hvis du har et Brother produkt, og køber originale Brother produkter (fx blækpatroner), er du med til at støtte CoolEarth, og dermed beskytte regnskovene i Peru og Papua New Guinea.

Møbelproducenter
som Malm & Flokk

Mange af vores møbelproducenter har bæredygtighed som en del af deres koncept. Alle Malm kontorstole er fx Svanemærkede, og vores leverandør af bl.a. RH stole, FLOKK, har recycle og genbrug af materialer som del af deres DNA.
Det kan du læse mere om under hver enkelt kontorstol her.

Brabantia
& Recycling

Også Brabantia er et eksempel på en leverandør der tager ansvar for miljøet, og donerer for hver solgt pedalspand en procentdel til organisationer, der bekæmper plastik.

Det kan du læse mere om under hver enkelt Brabantia pedalspand her.

Engangsartikler

Der er for tiden et øget fokus på bæredygtighed, genbrug, Co2 og miljøvenlig produktion. I Kontorland interesserer vi os for bæredygtighed og miljø. Derfor går vi ind for miljøvenlig og bionedbrydeligt emballage. Vi prioriterer derfor at kunne tilbyde et sortiment af miljøvenlige engangsprodukter til en bred vifte af kunder fra restauranter, leverandører, skoler og event arrangører.
Læs mere om vores miljøvenlige engangsartikler her og se eksempler på produkterne.

Kopipapir
& bæredygtighed

De fleste af vores kopipapir-mærker er miljøcertificerede med fx med EU-blomsten og FSC-certificeret, og du kan under hver enkelt type kopipapir se hvilke certificeringer de har.

Vi kan især anbefale det meget miljøvenlige kopipapir MultiCopy Zero, der ikke bare er FSC-certificeret og forsynet med både EU Blomsten og det Nordiske Svanemærke, men også er totalt klorfrit (TCF-certificeret) og ikke mindst CO² neutralt.