Rengøringsartikler
Bestsellers in Rengøringsartikler

Gør rengøringen lettere og mere effektiv med det rette udstyr

Rengøringsartikler eller rengøringsrekvisitter, dvs. alt til rengøring finder du her! Luftfrisker og toiletbørste til det rene bad og toilet, vridmopper, bomuldsgarner og skafter til gulvrengøringen, engangshandsker og sko til beskyttelse af henholdsvis hud og gulv, klude og svampe, vinduesvaskere, vaskemidler og skyllemidler til tøjvask samt rengøringsvogne.

Hos Kontorland finder du rengøringsartikler med hurtig levering, og du kan med fordel bestille dine rengøringsartikler, kontorartikler og forbrugsprodukter ét sted, så kun behøver at handle ét sted, når der skal købes ind til virksomheden. 

Mere miljørigtige rengøringsartikler
Hos Kontorland  er vi miljøbevidste og vi tilbyder derfor mange miljømærkede rengøringsartikler i webshoppen. Vi har derfor gjort det nemt for dig at handle mere miljørigtigt ved at vise de anerkendte miljømærkninger ved produkterne.

Har du brug for yderligere information om vores rengøringsartikler, eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 48 25 36 66, eller du kan sende en e-mail på info@kontorland.dk.