Rengøringsmidler
Bestsellers in Rengøringsmidler

Rengøringsmidler til enhver rengøringsopgave

Kontorland har et stort sortiment af rengøringsmidler til ethvert behov og formål. Til alle overflader og alle opgaver: Kalkfjerner, opvaskemiddel, tøjvask, tæpperens, desinfektion, grill- og ovnrens, toiletrens, vinduespuds og meget mere.

Hos Kontorland finder du professionelle rengøringsmidler i professionelle mængder fra de bedste leverandører på markedet. Her finder du bl.a. mærker som Novadan, Cleanline og Vikan. Så er du sikker på at få valgt de rigtige rengøringsmidler fra start. Og du kan finde de rengøringsmidler, din virksomhed plejer at bruge hos Kontorland, i de rigtige mængder – til de rigtige priser. Du behøver kun at handle ét sted når din virksomhed skal bruge rengøringsmidler!

Bestil virksomhedens rengøringsmidler og kontorartikler ét sted 
Kontorland tilbyder foruden rengøringsmidler også tusindvis af kvalitetsprodukter indenfor kontorartikler, forbrugsvarer og meget, meget mere. Find vores mange varegrupper og produkter i vores brugervenlige webshop.  Bestil online eller ring på 48 25 36 66, hvis du har spørgsmål, behov for hjælp eller hvis du leder efter noget helt specielt.

Tænker på miljøet
Tænker du også på miljøet? Og på din egen sundhed? Hos Kontorland ønsker vi også at værne om miljøet. Og at beskytte vores sårbare hud mod allergener og kemikalier. Derfor har vi gjort det nemt for dig at bestille mere miljørigtige rengøringsmidler hos os. I vores sortiment finder du en lang række miljørigtige rengøringsmidler og produkter. Og du kan se hvilke rengøringsmidler, der bærer Svanemærket,  EU-Blomsten og andre anerkendte miljømærker.