Rengøringsmidler
Bestsellers in Rengøringsmidler

Rengøringsmidler til enhver rengøringsopgave

Kontorland har et stort sortiment af rengøringsmidler til ethvert behov og formål. Til alle overflader og alle opgaver: Kalkfjerner, opvaskemiddel, tøjvask, tæpperens, desinfektion, grill- og ovnrens, toiletrens, vinduespuds og meget mere.

Hos Kontorland finder du professionelle rengøringsmidler i professionelle mængder fra de bedste leverandører på markedet. Her finder du bl.a. mærker som Novadan, Cleanline og Vikan. Så er du sikker på at få valgt de rigtige rengøringsmidler fra start. Og du kan finde de rengøringsmidler, din virksomhed plejer at bruge hos Kontorland, i de rigtige mængder – til de rigtige priser. Du behøver kun at handle ét sted når din virksomhed skal bruge rengøringsmidler!

 

Bestil virksomhedens rengøringsmidler og kontorartikler ét sted 

Kontorland tilbyder foruden rengøringsmidler også tusindvis af kvalitetsprodukter indenfor kontorartikler, forbrugsvarer og meget, meget mere. Find vores mange varegrupper og produkter i vores brugervenlige webshop.  Bestil online eller ring på 48 25 36 66, hvis du har spørgsmål, behov for hjælp eller hvis du leder efter noget helt specielt.

 

Tænker på miljøet

Tænker du også på miljøet? Og på din egen sundhed? Hos Kontorland ønsker vi også at værne om miljøet. Og at beskytte vores sårbare hud mod allergener og kemikalier. Derfor har vi gjort det nemt for dig at bestille mere miljørigtige rengøringsmidler hos os. I vores sortiment finder du en lang række miljørigtige rengøringsmidler og produkter. Og du kan se hvilke rengøringsmidler, der bærer Svanemærket,  EU-Blomsten og andre anerkendte miljømærker.

 

FAQ - ofte stillede spørgsmål om rengøringsmidler

 

- Hvad er et universal rengøringsmiddel?

Et universal rengøringsmiddel er et rengøringsprodukt, der er designet til at fjerne snavs, fedt og pletter på en række forskellige overflader. Det kan bruges på glas, keramik, træ, gulve, stoffer og meget mere.
 

- Hvilke rengøringsmidler skal man have i hjemmet?

Der er ingen faste regler for, hvilke rengøringsmidler du bør have i dit hjem. Det afhænger af dine personlige præferencer og behov. Men her er ti rengøringsmidler, som vi mener, er en god idé at have: opvaskemiddel, pudsemiddel, sæbespåner, eddike, glycerin, brun sæbe, natron, citronsyre, salmiakspiritus og rodalon.

 

- Er Rodalon farligt for miljøet?

Rodalon kan bruges til at desinficere og bekæmpe jordslag, og er effektivt til at vaske overflader ned i storkøkkener og fjerne bakterier. Men det er vigtigt at bruge Rodalon med forsigtighed, da det kan være skadeligt for vandmiljøet. Det er kun relevant i meget specifikke tilfælde, såsom når man har skimmelsvamp på træværk. Da Rodalon desinficerer diverse materialer og overflader, tilrådes det at anvende produktet med omtanke og sund fornuft. Hvis det er muligt, bør du skylle med rent vand efter brug. Rodalon, ligesom klor, skal anvendes på forsvarlig vis.

 

- Kan man bruge klorin til rengøring?

Klorin er et rengøringsmiddel, der kan rense, desinficere og fjerne mug, bakterier og skimmelsvamp. Det er kendt for at være særdeles effektivt til at fjerne disse elementer. Vores Klorin Original er til overflader og indeholder aktivt klor uden parfume. Klor er dog miljøbelastende. Og blander du klorholdige rengøringsmidler med syreholdige rengøringsmidler, såsom toiletrenseprodukter, kan det resultere i udviklingen af klordampe, som kan være skadelige for lungerne. Klor skal derfor anvendes på forsvarlig vis.

 

- Hvad kan man bruge citronsyre til?

Citronsyre er et afkalkningsmiddel som kan bruges til forskellige formål såsom afkalkning af opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, pletfjerning af fugtsaft, rensning af kobber og messing og rensning af WC-kummer. Vores bestseller Borup citronsyre pulver 5 kg er et hvidt pulver med neutral duft og er ideel til brug i kaffe- vaske- & opvaskemaskiner.

 

- Kan man bruge citronsyre i toilettet?

Toilettet er et af de områder på dit badeværelse, hvor der er flest bakterier. Almindeligt universal rengøringsmiddel kan bruges til at rengøre overfladerne. Hvis dit toilet har en kalkrand, hvor vandet løber ned i toilettet, kan du også bruge citronsyre til at fjerne det.

 

- Hvorfor lugter mit toilet af urin?

Hvis dit toilet lugter af urin, kan det skyldes, at en kalkbelægning i kummen opsamler urinrester, bakterierester og mikroorganismer, som over tid kan begynde at lugte. For at fjerne belægningen kræves en syreholdig wc-rens, da syre har en pH-værdi på 0-7. Sani Toilet er vores bestseller og er et surt toiletrens, der anvendes til daglig rengøring af toiletkummer, urinaler, uringlas og bækkener. Sani Toilet F 363 opløser smudsbelægninger og hæmmer kalk-, rust- og urinstensaflejringer.

 

- Kan man bruge opvasketabs til at rense toilettet?

En opvasketabs vil alene ikke kunne gøre arbejdet, men skal kombineres med kogende vand og lidt knofedt, så kan du effektivt fjerne kalken og snavset, der kommer af vandet. Du putter en opvasketablet ned i toiletkummen sammen med en kande kogende vand. Lad det stå i nogle timer, og skrub derefter toilettet grundigt med toiletbørsten.