Visir 1/2 maske plast m/elastik /10
Varenummer: 803893
 •  

Praktisk mundvisir OBS.: Prisen er pr. pakke med 10 stk. Mundvisir er nu godkendt på serveringssteder, i detailhandlen, kultur- og kirkeinstitutioner, idræts- og foreningsfaciliteter og på uddannelsesinstitutioner samt i kollektiv trafik. Se link til dokumentation herunder. Ansigtsvisir i halv størrelse, der dækker mund og næse med elastikker til ørerne - Pakke med 10 stk. - Leveres med beskyttelsesfilm på visiret, som skal tages af før brug.Mere information

 • Mundvisir er godkendt:

  Vi følger Sundhedstyrelsens udmeldinger nøje, og opdaterer jævnligt med de nyeste udmeldinger. Sundhedsstyrelsen skriver: "Ansigtsvisir kan være et alternativ til mundbind i særlige situationer, for personer, der ikke kan anvende et mundbind, eller hvor det er vigtigt at vise ansigt i situationen",

  Transparent 1/2 visir af plast støtter på hagen og sidder fast på ørerne med elastikker. Leveres med beskyttelsesfilm på visiret, som skal tages af før brug. Det er en let og praktisk mundbeskyttelse. En halv-maske er lettere og ikke så indelukket som fx mundbind og ansigtsvisir, dugger ikke så let (anti-dug), og er derfor også velegnet for alle, der bærer briller. Forhindrer desuden irritation af huden, da den ikke sidder op af huden, men holdes fast af et lille hage-stykke. 1/2-visiret er især praktisk for alle, der skal bære beskyttelse i form af visir eller mundbind i længere tid af gangen, da det er behageligt i brug, og ikke bliver vådt og dermed mister sin beskyttende funktion. Et visir kan således bruges hele dagen. I modsætning til en mund- og næsemaske fremstillet af tekstil holdes dråberne her tilbage af en gennemsigtig plastskive. Visiret er foran dit mund- og næseområde, og ikke foran hele ansigtet. Det betyder, at din mund og næse altid er fri, og din vejrtrækning bliver ikke nedsat. Denne komfort er ikke kun en reel gevinst for personer, der bruger briller, men også for personer med bl.a luftvejssygdomme. Det kan sprittes af og desinficeres med alkoholbaseret desinfektionsmiddel, og kan derfor genbruges. Desuden bevares ansigtet synligt, så du stadig kan se din mimik. Når man beskæftiger sig med mennesker, som har brug for mundaflæsning er dette visir således helt uundværlig. Velegnet til frisører, kosmetologer, caféer, restauranter, håndværkere m.fl. Den gennemsigtige smile maske kaldes også en pandy's maske eller et hagevisir.

  Mund/næsevisiret kan nemt fastgøres bag dine ører med to stropper. En hagestøtte af plast sikrer den ideelle afstand fra ansigtet.
  Husk at fjerne den dobbeltsidede beskyttelsesfolie inden brug, evt. både på for- og bagsiden af plastikskærmen.
   
  Et visir fx af plast anbefales af Sundhedsstyrelsen som alternativ til mundbind i særlige situationer, hvor mundbind ikke er egnet, dvs. for personer, der ikke kan anvende et mundbind, eller hvor det er vigtigt at vise ansigtet i situationen. Personer med visse lidelser, fx eksem i ansigtet, allergi eller tilstande som gør, at et mundbind ikke kan slutte tæt om ansigtet kan bruge et visir som alternativ til mundbind. 
   
   
  • Mærke: Øvrige
  • Farve: Klar / transparent
  • Størrelse: One Size - Højde og bredde på plast-skærm: 7x11,5 cm
  • Type: Ansigtsvisir
  • Kategori: Ansigtsvisir
  • Pakker m. 10 stk.

   

  Hos Kontorland finder du alt i værnemidler, og husk at holde afstand for at passe på jer selv og hinanden.

 • Mærke Øvrige
  Type Halvmaske
  Farve Klar
  Størrelse One size
  Variant One size
  Kategori Ansigtsvisir
 • Brug-af-mundbind-i-det-offentlige-rum-Dokumentation-og-sundhedsfaglige-anbefalinger_15_08_20.pdf 1,088.00 Kb
  803893_testrapport.pdf 233.00 Kb