Balancebold Design JobOut, Filtstof, Lysegrå
Varenummer: 93163200
.
Kr. 1.299,00 / stk.
Kr. 1.623,75 inkl. moms
 •  

JobOut træningsbold / balancebold Design - når du både vil sidde aktivt og have lækkert designMere information

 • JobOut Design træningsbold også kaldet balancebold sørger for at du sidder aktivt i løbet af arbejdsdagen. Det kraftige stof, giver øget komfort og er både blødt og dejligt at sidde på. Siddeboldens bund har fået større tyngde ved hjælp af sand og en syet kant, der gør, at balancebolden ikke glider eller ruller når du rejser dig, som en normal yogabold kunne finde på. Den står også stabilt under opbevaring, når den ikke er i brug. Betrækket findes i stof (lysegrå og mørkegrå) og sort PU.

  Det grå filt-betræk og læderstrop giver træningsbolden et lækkert lounge-agtig design, der kan passe ind i et ethvert kontor- og loungemiljø.

  Størrelsen på bolden passer til 165-190 cm, og den er designet til at sidde ved et hæve-sænkebord, så du kan tilpasse højden på bordet til at du sidder på bolden. Du kan sagtens sidde på bolden hele dagen. Den sørger for at du styrker lænd og bækkenbud, når du sidder og roterer stille og roligt mens du arbejder.

   

  Den populære bold til at sidde på har mange navne og kaldes også stolebold yogabold pilatesbold gymnastikbold og fitnessbold.

  Aktivt siddeunderlag
  Et aktivt siddeunderlag i løbet af arbejdsdagen har en mængde fordele og stor positiv effekt på hele kroppen. Et aktivt siddeunderlag gør, at du sidder ret, tvinges til at strække kroppen og til at bevæge dig. Du aktiverer ryg- og ballemuskulaturen, samtidig med at du forbedrer din holdning, øger blodcirkulationen og forbrændingen.

  Vedligeholdelse: Rensing Opbevares på et køligt og tørt sted.

  • Materiale: PVC, Polyester, PU, Sand
  • Mål: D65 cm
   
 • Mærke JobOut
  Type Aktivt siddeunderlag
  Farve Lys grå
  Kategori Aktivt siddeunderlag