Armlæn RH T8 730013-2
Armlæn, der passer til alle RH-stole

Mere information
 • Yder støtte til nakke og skuldre. Armlæn kan nemt eftermonteres. De kan justeres i højden, bredden og dybden samt drejes.

  RH Mereo - En skandinavisk sensation – designet til dig
  Kompromisløs ergonomi kombineret med innovation og design fra alle vinkler. RH Mereo er både en kontorstol og et arbejdsredskab, der hjælper dig med at opnå en aktiv siddestilling, hvilket giver en bedre koncentrationsevne og dermed en bedre arbejdsindsats. RH Mereo passer perfekt til arbejdspladser, hvor flere personer bruger den samme kontorstol.

  En ergonomisk revolution
  RH stolene er designet til at hjælpe dig med at sidde bedre og er lette atjustere, så alle kan bruge dem. Stolene blev født, da RH's grundlægger Rolf Holstensson producerede den første stol i 1976. Han led selv af rygproblemer og så en klar forbindelse mellem stillesiddende arbejde og problemer med krdsløb oig ryg. RH har holdt fast i principperne om ergonomiske siddeløsninger, og er i dag en af Europas førende producenter af ergonomiske kontor- og arbejdsstole. 

  Designudfordringen
  Målet med RH Mereo var at skabe en kontorstol, som leverer en siddeoplevelse, der føles personlig, og samtidig giver ambitiøse medarbejdere med lange arbejdsdage mulighed for at nyde godt af RH's dynamiske ergonomi. En moderne kontorstol, der kan bruges af mere end én person, flyttes rundt og tilpasses til moderne, fleksible arbejdsmiljøer.

   

 • Mærke RH
  Type Armlæn
  Designserie Ingen
  Farve Sort