Rexel

    Rexel Group er en global leverandør af elektrisk udstyr og tjenester, der specialiserer sig i løsninger til elektrisk forsyning og automation. Virksomheden blev grundlagt i 1967 og har hovedkvarter i Paris, Frankrig. Rexel opererer i mere end 30 lande over hele verden og betjener en række markeder, herunder bygge- og anlægssektoren, industrielle anlæg, datacentre og boligmarkedet.

    Virksomhedens hovedmål er at tilbyde kunder et bredt udvalg af elektriske produkter og tjenester, herunder kabler og ledninger, belysning, automation, værktøj og maskiner samt energieffektive løsninger. De samarbejder tæt med førende producenter inden for elektrisk udstyr for at sikre adgang til de nyeste teknologier og innovative produkter.

    Rexel lægger også vægt på bæredygtighed og miljøvenlighed i deres drift. De arbejder på at reducere deres kulstofaftryk og fremme energieffektive løsninger for deres kunder.

    Bemærk, at disse oplysninger er baseret på min viden fra september 2021, og der kan være sket ændringer eller udviklinger i Rexel Group siden da.