Desinfektion & værnemidler

Ansigtsvisir | Mundbind | Hjemmetest | Spyttest | Næsetest | Håndsprit | Desinfektion

Alt hvad du skal bruge af værnemidler

Kontorland er registreret i Lægemiddelstyrelsens datbase til salg af medicinsk udstyr klasse 1, som CE-mærkede mundbind og til In Vitro Diagnostiske lægemidler (IVD) som fx antigentest (hjemmetests som spyttest og næsepodningstest). Du finder vores antigen hjemmetest eller selvtest, som de også kaldes her.

OBS: Værnemidler tages ikke retur.

Vi har samlet al vores desinfektion og andre værnemidler på denne side, så du altid har et nemt og hurtigt overblik over vores udvalg.

Bestsellers in Desinfektion & værnemidler

Siden Corona/ Covid 19 gjorde sit indtog, har vi vænnet os til, at værnemidler er noget vi har brug for i vores daglige arbejdsliv, på kontoret, undervejs på farten i offentlig transport, i erhvervslivet, ude i butikkerne. Selvom vi ikke længere er i en pandemi, kommer vi til at vænne os til tilbagevendende perioder med mundbind og hjemmetest, for at beskytte os selv og hinanden mod alt for meget smitte, hvad enten det drejer sig om influenza eller covid-19 eller andre luftvejssygdomme. Alle steder har vi brug for forskellige værnemidler, forskellige typer af produkter som egner sig til lige den situation vi nu er i. 

Her finder du et stort udvalg af værnemidler som FFP2 mundbind, Type 2 IIR mundbind, håndsprit og hjemmetests. Alt sammen produkter, der siden foråret 2020 er blevet en del af vores hverdag i arbejdslivet så vel som det private, i hvert fald i vintermånederne når smitten stiger.

Det er vigtigt at beskytte sig selv og hinanden mod smitte med COVID-19. Vi følger derfor Sundhedsmyndighederne nøje, og følger selv deres retningsliner og anbefalinger. Og vi gør alt for at skaffe produkter der kan gøre vores alle sammens hverdag og arbejdsliv trygt og sikkert og øje hygiejne i hverdagen. Derfor er du det helt rigtig stede hvis du søger efter værnemidler som berøringsfri dispensere, tilbehør som stander og bakker, både systemfrie og forskellige refill-systemer. Her finder du også håndsprit i forskellige varianter som gel eller spray, med og uden alkohol, dog altid virus- og bakteriedræbende, beskyttelsesudstyr som mundbind, visir, handsker mm. samt hygiejneskærme, dvs. skærme, der stilles på borde og andet og skaber sikker afstand og beskyttelse mod smittebærende aerosoler. 

Ansigtsvisir eller mundbind? Hvornår kan man bruge hvad?

Der findes mange mundbind og visirer, men ikke alle er godkendte og ikke alle beskytter lige godt. Derfor er der også forskel på hvilke faggrupper og i hvilke situationer man kan bruge hvad. Vi holder os opdaterede hos Sundhedsstyrelsen og SSI og følger nøje med i retningslinjer for brug af værnemidler og øvrige tiltag mod smittespredning.

Vi sørger for, at de medicinske engangs-mundbind vi sælger, er CE certificerede og EN14683 Type IIR, så de beskytter mod bakterier og vira i aerosoler og væske. Du finder også FFP2 / FFP3 masker, som kræves flere steder i udlandet. Derudover finder du astma-allergi certificerede mundbind og danskproducerede mundbind.

Vi har desuden en temaside om mundbind, hvor du bl.a. kan finde information om hvilke mundbind, der er de bedste, og i hvilke tilfælde du godt kan bruge fx ansigtsvisir brillevisir og halvmaske. Vi har selvfølgelig også godkendte mundbind til børnsorte engangsmundbind, samt 3-lags stofmundbind i flere farver. 

Håndsprit eller renseservietter

En god håndhygiejne er en af de vigtigste måder at bryde smitteveje på i hjemmet, i daginstitutioner, på sygehuset og på andre arbejdspladser. Håndsprit med min. 70% alkohol kan bruges, når der ikke er adgang til vand og sæbe, og forudsat hænderne ikke er synligt snavsede. 

Hvis du er på udkig efter hånddesinfektion ( håndsprit ) som gel, skum eller 5-liters dunke evt. med tilhørende spritdispenser og stander til håndsprit-gel er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du alt i håndsprit fra den lille lommestørrelse til tasken og små håndsprit til fest til 5-liters dunken til opfyldning af dispensere til den travle arbejdsplads. Er du på farten kan enkeltindpakkede desinfektionsservietter til overflader også være en god ide ligesom det nogle steder gange er smart at have en bøtte med renseservietter til hånddesinfektion

Vi har en temaside om hygiejne, hvor du bl.a. kan downloade plakater til print om korrekt håndvask og hånddesinfektion.

Corona hjemmetest

Når smitten i samfundet stiger, er det en god ide at udføre en hjemmetest. Både hvis du har symptomer, og hvis du ikke har symptomer, men har mistanke om at være smittet med Corona anbefaler Sundhedsstyrelsen at teste med selvtest. Vi fører også antigen hjemmetest og har ofte enten næsetest eller spyttest på lager, der naturligvis er godkendt til brug af sundhedspersonale. Du finder de relevante CE-certifikater og danske brugsanvisninger under de enkelte produkter i fanen Datablade til venstre.

Lev op til den nye hygiejnestandard

Gode rutiner og gode produkter, bidrager til at forebygge smittespredning og uanset om I har behov for at få sat afmærkning på gulvet og tydelige skilte, som viser behørig afstand mellem kunder, skal have sat hygiejne skærme op imellem kontorpladserne, eller om I skal have engangshandsker for at beskytte dine medarbejdere mod bakterier og smuds samt madprodukter mod overførte bakterier, så kan det bestilles her på siden. Vi har også et udvalg af behagelige mundbind, og selvfølgelig forskellige typer af håndsprit i sortimentet. Det hele kan købes online ét og samme sted. Så sørger vi for at levere til jer billigt og sikkert.

Alternativer til mundbind - Visirer

Men der kan være situationer eller forhold, der gør, at en maske og mundbind ikke er egnet. Her er et heldækkende ansigtsvisir det bedste alternativ. 

Er du i tvivl om, hvor kan man købe et visir, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Kontorland finder du ansigts-visir der kan vippes og udskiftes, og du finder også de behagelige og praktiske brillevisirer samt halv-visir til hagen og tilbehør som udskiftelige skærme til vores godkendte visirer, samt engangsvisirer.

God hygiejne på arbejdspladsen med overflade-desinfektion

Dørhåndtag og kontaktpunkter / overflader, som du ofte rører ved, skal rengøres jævnligt for at mindske risikoen for smitte med coronavirus, lyder de officielle råd. Mens det i hjemmet er tilstrækkeligt at gøre oftere rent med vans og sæbe, og dagligt vaske eller desinficere kontaktpunkter som dørhåndtag, kan det på arbejdspladsen og kontoret være nødvendig med en hyppigere desinficering med alkohol-baseret desinfektionsmiddel af dørhåndtag, tastaturer, mus, kaffeautomat- og printer-displays og andre kontaktpunkter, som mange rører ved i løbet af dagen. 

Hos Kontorland finder du alle typer af desinfektionsmiddel. Fra desinfektionsservietter med 75% alkohol i praktisk spand over fødevare-godkendte wet wipes velegnede i køkken og kantiner til alkoholfri spray specialudviklet til mobil-overflader med panserglas.

Og i bunden af denne side finder du svar på vigtige spørgsmål som kan du spritte overflader af med håndsprit og kan du bruge husholdningssprit til overfladerengøring, samt kan alkohol dræbe alle vira.

Er du på udkig efter et produkt, som du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via info@kontorland.dk og 4825 3666. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at skaffe det ønskede produkt.