Desinfektion & værnemidler

Ansigtsvisir | Mundbind | Spyttest | Desinfektion & værnemidler

Alt hvad du skal bruge af værnemidler

Kontorland er registreret i Lægemiddelstyrelsens datbase til salg af medicinsk udstyr klasse 1, som CE-mærkede mundbind og til In Vitro Diagnostiske lægemidler (IVD) som fx antigentest (spyttest og næsepodningstest). Du finder vores antigen selvtest eller hurtigtest, som de også kaldes her.

OBS: Værnemidler tages ikke retur.

Vi har samlet al vores desinfektion og andre værnemidler på denne side, så du altid har et nemt og hurtigt overblik over vores udvalg.

Her finder du et stort udvalg af værnemidler som mundbind, håndsprit og afskærmning. Alt sammen produkter, der siden foråret 2020 er blevet en del af vores hverdag i arbejdslivet så vel som det private.
Brug af ansigtsmasker, hvilke desinfektionsmidler er virksomme, kan du også finde svar på her. Vi holder os opdaterede hos Sundhedsstyrelsen og SSI og følger nøje med i retningslinjer for brug af værnemidler og øvrige tiltag mod smittespredning.
Vi sørger for at de mundbind vi sælger er CE certificerede og EN14683 Type IIR, så de beskytter mod bakterier og vira i aerosoler og væske.

Vi fører også antigen selvtest som næsepodningstest, der er godkendt til privat hjemmetest, og spyttest, der er godkendt til brug af sundhedsspersonale. Du finder de relevante CE-certifikater og danske brugsanvisinger i fanen Datablade til venstre.

Hvis du er på udkig efter hånddesinfektion (håndsprit) evt. med tilhørende dispenser og stander til håndsprit-gel, desinfektionsservietter, mundbind, ansigtsvisirer og meget mere, er du kommet til det helt rigtige sted.
Her finder du alt i håndsprit fra den lille lommestørrelse til den professionelle dispenser med 20 liter fustage-tank.

Er du fx i tvivl om, hvor kan man købe et visir er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Kontorland finder du ansigts-visir der kan vippes og udskiftes, og ser du under værnemidler og desinfektion finder du hele vores sortiment af værnemidler, hvor du også finder halv-visir til hagen og tilbehør som udskiftelige skærme til vores godkendte visirer, samt engangsvisirer.

Vi har desuden en temaside om mundbind, hvor du bl.a. kan finde information om hvilke mundbind, der bedste. Vi har selvfølgelig også godkendte mundbind til børn, sorte engangsmundbind, samt 3-lags stofmundbind i flere farver. Og vi har en temaside om hygiejne, hvor du bl.a. kan downloade plakater til print om korrekt håndvask og hånddesinfektion.

Siden Corona/ Covid 19 gjorde sit indtog i landet, har vi vænnet os til at værnemidler er noget vi har brug for i vores daglige arbejdsliv, på kontoret, undervejs på farten i offentlig transport, i erhvervslivet, ude i butikkerne. Alle steder har vi brug for forskellige værnemidler, forskellige typer af produkter som egner sig til lige den situation vi nu er i. 

Det er vigtigt at beskytte sig selv og hinanden mod smitte med COVID-19. Vi følger derfor Sundhedsmyndighederne nøje, og følger selv deres retningsliner og anbefalinger. Og vi gør alt for at skaffe produkter der kan gøre vores alle sammens hverdag og arbejdsliv trygt og sikkert og øje hygiejne i hverdagen. Derfor er du det helt rigtig stede hvis du søger efter værnemidler som berøringsfri dispensere, tilbehør som stander og bakker, både systemfrie og forskellige refill-systemer. Her finder du også håndsprit i forskellige varianter som gel eller spray, med og uden alkohol, dog altid virus- og bakteriedræbende, beskyttelsesudstyr som mundbind, visir, handsker mm. samt hygiejneskærme, dvs. skærme, der stilles på borde og andet og skaber sikker afstand og beskyttelse mod smittebærende aerosoler. 

Er du på udkig efter et produkt, som du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice 4825 3666. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med at skaffe det ønskede produkt.