Rollermouse Contour RED PLUS trådløs travelkit
Varenummer: 804951
.
Kr. 3.837,00 / stk.
Kr. 4.796,25 inkl. moms
 •  

Den mobile arbejdsplads - Med et RollerMouse Travel Kit bliver det let og overskueligt for dig, at sikre dig en ergonomisk arbejdsstilling uanset hvor du arbejder

 Mere information

 • Den mobile arbejdsplads

  På kontoret er vi heldigvis vant til en vis grad af kvalitet, når vi snakker arbejdsmiljø og ergonomi. Det er dog ikke alle der tager dette med sig, når de arbejder hjemmefra eller har skiftende arbejdspladser - dette på trods af, at vi gør det oftere og oftere. Hvad de færreste ved er, at der faktisk er ligeså mange restriktioner og retningslinjer på den mobile arbejdsplads, som på kontoret. I hvert fald hvis vi arbejder mobilt mindst én dag om ugen. I dette tilfælde er det rigtig vigtigt, at du ikke bare sidder med din bærbare computer som eneste arbejdsredskab når du arbejder.

  Er du én af dem der ofte skifter arbejdsplads, men synes at det lyder for uoverskueligt at skulle tage ergonomien med dig hjem fra kontoret af? Så læs med her. Det behøver nemlig hverken være tungt eller besværligt, at tage den gode arbejdsstation med dig rundt.

  Med et RollerMouse Travel Kit bliver det let og overskueligt for dig, at sikre dig en ergonomisk arbejdsstilling uanset hvor du arbejder. Pak alle delene samlet ned og tag dem med dig under armen. Den er let at pakke ud og slutte til igen på dit næste stop.

  Det mobile RollerMouse kit er til dig der vil prioritere de korrekte redskaber uanset hvor du arbejder henne den pågældende dag. Herigennem opnår du variation og øget effektivitet gennem forebyggelse af spændinger og smerter, som er forårsaget af en traditionel mus.

  • Contour Universal Sleeve gør at du let kan pakke udstyret sammen og tage det med på farten. 
  • Contour Laptop Stand sørger for, at din bærbare computer kommer op i den rigtige højde, så du undgår at krumme nakken.
  • RollerMouse Red plus Wireless er din ergonomiske computermus der sørger for variation og et effektivt arbejdsflow.
  • Balance Keyboard er dit ergonomiske og kompakte tastatur med mulighed for et negativt tilt.
  • Dimensioner (h×b×d): 11 cm/27 cm/63 cm

   

 • Mærke Contour
  Type Ergonomisk mus
  Tags Ergonomisk
  Trådløs Ja
  Kategori Ergonomiske mus & tastaturer
 • 804951_travel_kit_sales-sheet_dk_print.pdf 1,554.00 Kb
  1622913_rollermouse-red-plus-product-manual-dk.pdf 469.00 Kb