Contour Design markedsleder i ergonomiske mus

  Contour Design er markedsleder inden for forskning, udvikling og design af ergonomiske computermus som RollerMouse, Unimouse og Contour Mouse.

  Contour Design udvikler og sælger ergonomiske udstyr, der giver brugerne mulighed for at arbejde effektivt ved deres computere uden risiko for smerter eller belastningsskader.

  Reducer smerter, undgå belastningsskader og arbejd mere effektivt med ergonomisk kontorudstyr.

  Ergonomiske produkter fra Contour Design

  God ergonomi

  Udstyr din arbejdsstation på kontoret og hjemme med det rette udstyr fra Contour Design – og oplev en sundere og mere produktiv arbejdsdag.

  En ændring i dine arbejdsredskaber alene kan dog ikke gøre det. Husk at variation i din arbejdsstilling, din bordhøjde og din stol alt sammen spiller en rolle.

  Download denne tjekliste fra Contour Design og kom i gang med god ergonomi allerede i dag.

  Hvad er god ergonomi?

  Se denne korte video, og få en hurtig introduktion til hvad god ergonomi egentlig betyder. Du kan også tjekke det ud på Contours youtube-kanal, der er pakket med øvelser, guides og andet indhold for at komme i gang.

  PRØV I 14 DAGE OG FÅ EN MERE EFFEKTIV OG
  BEHAGELIG ARBEJDSDAG

  Hvis du ønsker at arbejde effektivt og uden ubehag og smerter foran computeren, så bør du kaste et kritisk blik på din computermus og dit tastatur. 
  I samspil med gode ergonomiske vaner og variation i din arbejdsstilling kan Contour Designs ergonomiske produkter sikre dig et nemmere og mere produktivt arbejdsliv.

  Sådan foregår din gratis prøveperiode:

  1. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig for at aftale, evt. hvilke produkter du ønsker at prøve.
  2. Produkterne ankommer inden for få dage, og du har 14 dage til at teste dem. Langt de fleste af vores kunder oplever en mere behagelig og produktiv arbejdsdag allerede efter kort tid med vores mus og tastatur.
  3. Husk at beholde den originale emballage. Hvis du ønsker at beholde produkterne, betaler du blot fakturaen
  4. Ønsker du at returnere produkterne, pakker du blot produkterne i den originale emballage og sender dem retur til Kontorland A/S, Industrivænget 15, 3400 Hillerød eller aftaler med din konsulent om afhentning.