SÆT KULØR PÅ HVERDAGEN!

 

 

Sommertid = Oprydningstid

Mange bruger den stille sommerperiode til at få ryddet op på kontoret eller lageret, og tiden er oplagt til at skifte gammelt ud med nyt - få støvet af, og få friske nye kulører på hverdagen! Samtidig spares tid brugt på at lede efter dokumenter!

 

 

 

 

Index-faner fra Post-it til organisering

Indexfaner er velegnede til at highlighte vigtige data, du gerne vil huske, kunne finde eller få hurtigere respons på - perfekte til at markere og farvekode dine dokumenter! Med disse selvklæbende flag finder du hurtigt det du har markeret, f.eks. vigtige sider, nøgleord, tal eller begreber. Post-it fanerne er også nyttige som bogmærker og til planlægning og organisering i f.eks. kalendere, mapper og bøger.
Efterlader ikke mærker på dokumenter eller i bøger, så de kan nemt flyttes og genplaceres. Bogfanerne kommer i et bredt udvalg af i øjenfaldende farver og størrelser!

Se hele vores udvalg af indexfaner her

 

 

 

 

 

 

 

Esselte brevordnere - kvalitets arkiveringsmapper!

Alle har brug for brevordnere. Esselte brevordner er kvalitets mapper, og fås i et stort udvalg - med bred eller smal rygbredde, i A4- og A5-format og i mange forskellige farver, så du kan finde den, der passer til lige dit kontor, både i virksomheden og hjemmet.

I en brevordner åbner og lukker man ringene med et metalhåndtag. De kan derfor tåle at åbne og lukke mange flere gange, og egner sig godt, hvis du ofte skal skifte indholdet ud. Brevordnere vil derfor være genialt til arkivering, hvor du jævnligt lægger nyt materiale ind, fx til projekter, sager, vigtige papirer, regnskaber og dokumenter.

Se hele vores udvalg af brevordnere her