Jul & påske

Påskeæg & firmagaver 2024

Som altid har vi udvalgt et sortiment af påskeæg og påskegaver fyldt med dejlig chokolade og marcipanæg og andre lækkerier, du kan give som anerkendelse til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

I år har vi valgt ikke at lægge påskegaver ud til bestilling online, men du er altid velkommen til at kontakte os via telefon 48253666 eller mail info@kontorland.dk. Så kan vi sende en prisliste for inspiration. Husk at bestille i god tid! (Senest 11/3-2024)

Leder du efter vingaver har vi også det - Se i vores firmagaver

Relevans
Vingave Podere Don Cataldo Vingave Podere Don Cataldo
803919
 
Kr. 259,00 / stk. ekskl. moms
Kr. 323,75 inkl. moms
Vingave Fyldige & smagfulde italienske vine
803917
 
Kr. 259,00 / stk. ekskl. moms
Kr. 323,75 inkl. moms
Vingave Bertani Ripasso & Amarone Vingave Bertani Ripasso & Amarone
803918
 
Kr. 459,00 / stk. ekskl. moms
Kr. 573,75 inkl. moms
Vingave Marchesi Di Barolo Vingave Marchesi Di Barolo
803921
 
Kr. 519,00 / stk. ekskl. moms
Kr. 648,75 inkl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Gæk gæk gæk - Påskegaver Påsken 2024

Påsken 2024 ligger i uge 13 fra Palmesøndag den 24. marts til 2. påskedag mandag den 1. april 2024.

Hvornår ligger påsken i 2024?

Helligdage i påsken 2024 er: 

  • Søndag den 24. marts Palmesøndag
  • Torsdag den 28. marts Skærtorsdag
  • Fredag den 29. marts Langfredag
  • Søndag den 31. marts Påskedag
  • Mandag den 1. april 2. Påskedag

Glædelig Påske!

Hos Kontorland kan du finde påskegaven til ham og hende. Påskegaven til den gode kunde, til medarbejderen, du gerne vil give et skulderklap. Du finder den perfekte påskegave til samarbejdspartneren, kollegaen og til ham eller hende, der har alt. 

I løbet af februar måned lægger vi eksempler på påskegaver ud, og du vil allerede kunne bestille påskegaverne fra marts måned. Så er du sikker på at have påskegaverne i hus. 
Der er længe til påske, men lige pludselig står påsken for døren, og måske har du glemt firmapåskegaverne, eller ventet til sidste øjeblik, og så er det pludselig svært at finde på, eller at finde nok til alle medarbejderne.

Ring til os hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine firmapåskegaver.

Hvad er påskegaver? 

Det er dekorative og lækre gaver, der holder længe efter påske. Påskegaver til dine kunder, samarbejdspartnere og virksomhedens personale. Gaver som glæder, overrasker og forkæler. Påskegaver er en god måde at sige tak på, det behøver ikke være det helt store, da det som bekendt er tanken, der tæller.

Den kunde, medarbejder eller partner, der modtager en påske-hilsen i form af et smukt påskeæg, eller en lille boks fyldt med dejlige marcipan- eller chokolade-æg af god kvalitet og gode råvarer, vil føle sig værdsat og forkælet. Gaver til at komme i forårshumør og blive glad af!

Vi udvælger  forskellige påskegaver, alle af høj kvalitet i forskellige prislejer. Fyldt med dejlige påskeæg af bl.a. chokolade, marcipan, praliné - altid god kvalitet der smager i søde indpakninger, der emmer af påske og forår.

Årets bedste påskegave 2023! - Der er helt sikkert noget der passer til dine kunder eller ansatte, både til firma og familie. 

Bestil dine påskeæg nemt og hurtigt sammen med din ordre af kontorartikler, catering eller rengøringsartikler. På den måde sparer du tid og penge. Vi har hurtig levering, vi er bedst på kvalitet, pris og service.  

Der tages forbehold for ændringer i påskegavernes indhold fra vores leverandørs side.

Hvor kan jeg købe firmapåskegaver nemt?

Hos Kontorland kan du finde påskegaven til ham og hende. Påskegaven til den gode kunde, til medarbejderen, du gerne vil give et skulderklap. Du finder den perfekte påskegave til samarbejdspartneren, kollegaen og til ham eller hende, der har alt. 

Når det bliver forår og påske er det en oplagt lejlighed til at vise at du sætter pris på nogen med et lækkert påskeæg. Vi ved, at firmagaver kan være tidskrævende, så vi udvælger forskellige påskegaver af høj kvalitet i forskellige prislejer. Chokolade, bolcher, dragée, marcipanæg - altid god kvalitet der smager.
- nemt og bekvemt - og så er påskegaverne i hus!

 

Hvor kan jeg købe firmajulegaver nemt?

Find julestemningen. Hos Kontorland kan du finde julegaven til ham og hende. Julegaven til den gode kunde, til medarbejderen, du gerne vil give et skulderklap. Du finder den perfekte julegave til samarbejdspartneren, kollegaen og til ham eller hende, der har alt. 

Inde på vores webshop kan i allerede se eksempler på julegaver, og du vil allerede nu kunne bestille julegaverne hjem. Så du er sikker på at have julegaverne i hus. 

Der er længe til jul, men lige pludselig står julen for døren, og måske har du glemt firmajulegaverne, eller ventet til sidste øjeblik, og så er det pludselig svært at finde på, eller at finde nok til alle medarbejderne.

Vi ved, at firmajulegaver kan være tidskrævende, så vi udvælger forskellige gavekurve af høj kvalitet i forskellige prislejer. Fyldt med vin, øl, nødder, chokolade, bolcher, dragée, lakrids, kaffe, te, rom, gin og kager - altid god kvalitet der smager.
- nemt og bekvemt - og så er julegaverne i hus!

Høj kvalitet, variation og velsmag er kendertegnende for årets personalegaver 2024. Igen i år har vi bestræbt os på at sammensætte gaver til enhver smag samt ethvert budget.

Hvor kan jeg købe alkoholfri julegaver?

Der er naturligvis også tænkt på de modtagere der ikke ønsker alkohol. Disse alkoholfri personalegaver er markeret med: Uden alkohol

Ring til os på 48253666 eller skriv til os på info@kontorland.dk, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine firmajulegaver.

Hvornår skal jeg senest bestille firmajulegaver?

Sidste dato for bestilling er d. 13. dec. 2024

Hvad er skattereglerne for firmajulegaver? 

Ellers finder du en overskuelig opsummering af beskatningsreglerne for firmagaver hos os. 

Regler for beskatning af jule- og firmagaver

Vi har samlet de vigtigste regler for beskatning af firmagaver på siden her. Få nemt og hurtigt et overskueligt overblik over SKAT's væsentligste retningslinjer, og brug i stedet din tid og dine overvejelser på at finde de perfekte julegaver til dine medarbejdere i vores store sortiment af julegaver.

Hvor meget må en firmajulegave koste?

Som arbejdsgiver må du give dine medarbejdere en julegave til maks. 900 kr. (altså 720 kr. ekskl. moms.), uden de skal betale skat af gaven. En julegave til maks. 900 kr. er altid skattefri, også selvom du har givet dine medarbejdere andre gaver i løbet af året. 

På et helt kalenderår må du maks. give dine medarbejdere gaver for 1.300 kr. inkl. moms, hvis gaverne skal være skattefrie. Vær opmærksom på, at julegaven tæller med i dette beløb. Kommer det samlede gavebeløb op over 1.300 kr., skal medarbejderne betale skat af værdien af årets øvrige gaver – julegaven er altid skattefri så længe værdien ikke overstiger 900. kr. 

Overskrider julegavens værdi 900 kr. og den samlede værdi af årets gaver 1.300 kr., skal medarbejderne betale skal af værdien af alle gaverne. 

Gaverne til dine medarbejdere er skattefrie, hvis:

  • Julegaven har en værdi af maks. 900 kr.
  • Julegaven har en værdi af maks. 1.300 kr., og du ikke har givet andre gaver i løbet af året.
  • Gaverne ikke overskrider en samlet værdi af 1.300 kr. på et år. 

hvor meget må en julegave koste?

Arbejdsgiveren skal opgive beløbet til skat som en del af lønnen og kan trække hele udgiften fra som en driftsomkostning.

Du kan læse mere om reglerne for beskatning af gaver på skat.dk

Hvad er den bedste firmajulegave til dine medarbejdere?

Den bedste julegave til dine medarbejdere er den, hvor de føler sig set og påskønnet. Den gave som du enten selv har udvalgt og derfor gjort unik og personlig, eller den gave de selv har udvalgt og virkelig ønsker sig til jul og som bliver brugt efterfølgende. Det kan virke stressende både at skulle nå det til tiden inden jul, og at være personlig og unik. Derfor har vi gjort arbejdet for dig ved at udvælge gode kvalitets-gavekurve i forskellige prisklasser og tilbyde en gaveshop til dine medarbejdere, så de selv kan vælge. Så er det op til dig, at finde ud af hvilken model, der passer bedst til netop din virksomhed og dine medarbejdere.  

Glædelig jul 

og julen varer lige til påske :-)...