Kantine & konference

Kantine & konference

Her finder du møbler til kantinen og konference-miljøet. Ventemøbler i god kvalitet og ergonomisk design.

OBS: Vær opmærksom på at møbelfragt faktureres efter den faktiske vægt. Dvs. hvert møbel kan have individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.

OBS: Ved møbler, der ikke er på lager kan leveringstiden være 4-6 uger eller mere. Også selv om der står 3-4 hverdage ud for produktet. Kontakt gerne vores kundeservice på 48 25 36 66 eller mail info@kontorland.dk hvis du er i tvivl.

Kantine og konference

Kantinen:

Kantinen er vigtig for en arbejdsplads. Det er måske rummet man samles i, mødes til frokost, eller bare har små behagelige pauser i løbet af arbejdsdagen. Kantinemøbler skal derfor være velvalgte. De fortæller meget om en virksomhed, de skal kunne holde til meget, de skal være rare både ergonomiske og design-mæssigt. Og valget afhænger meget af om det er en stor kantine, en lille bitte kantine, bare et opholdsrum, et hvilerum eller måske bare en kaffeautomat med et enkelt mødesæt. Funktionalitet, design og kvalitet er vigtige egenskaber at holde øje med, samtidig med at virksomheder selvfølgelig altid også må kikke til økonomien. Hos Kontorland kan du få gratis råd og vejledning, når du skal købe kantinemøbler. Kontakt os for et tilbud, der passer til netop din kantine. 

Husk at du også finder alt i catering-produkter på vores webshop

Hos Kontorland er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Hvis du er i tvivl om noget, eller har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at ringe på tlf.: +48 25 36 66 eller sende en e-mail på info@kontorland.dk