Lækkerier
Bestsellers in Lækkerier

Slik og konfekture til kontoret, mødet, kunderne eller kaffestunden

Hvad enten du leder efter bulk-størrelser af bolscheblandinger til butikssalg, fint individuelt indpakkede chokolader til de vigtige forretningsmøder, eller enkeltindpakkede småkager til forkælelse af dine kunder og medarbejdere, så finder du det her hos Kontorland. Vi har bolsjer, chokolade, karameller, lakrids, pastiller, tyggegummi, småkager, nødder og kiks. Se fx vores populære Marianne bolcher fra Fazer med smag af chokolade og mint, eller lækre kvalitetschokolader fra Simply Chocolate, hvor der udelukkende bruges naturlige ingredienser. Simply's fokus på enkle og ægte smagsoplevelser afspejles i deres tilgang til ingredienser. De undgår tilsætningsstoffer og kunstige ingredienser, da de tror på, at det bedste resultat opnås ved at fjerne det unødvendige. Deres livsfilosofi er "Keep it Simply".

 

 

Chokolader, nødder & snack

Twist chokolade og Toms Festival er også én af vore bestsellere og med god grund. Det er enkeltindpakkede kvalitetschokolader som er perfekte til mødelokalet med de vigtige kunder og til konferencen. De er lige velegnet til at forkæle medarbejderne til jul eller til kaffen til sommerfesten. De vil gøre gavekurven til jubilæet eller fødselsdagsbarnet festlig og vellykket.

Ønsker du miljømærket kvalitetschokolade har vi Marabou Premium chokolade med hele 70% kakao. Marabou Premium er certificeret med Rainforest Alliance mærket, som arbejder på at løse presserende miljømæssige og sociale udfordringer. Rainforest Alliance giver dig garanti for produktion i områder, der beskytter skov og biodiversitet, bekæmpelse af klimaforandringer via naturbeskyttende initiativer, beskyttelse af bøndernes mulighed for et værdigt levebrød og fokus på menneskerettigheder - herunder bekæmpelse af børnearbejde, diskrimination og overtrædelse af oprindelige folks rettigheder. Hvis du vil vide mere om Rainforest Alliance og generelt mere om vores forskellige miljømærker, så kan du læse alt om det lige her.

Vi har smagfulde nødder og snacks fra bl.a. Raw-Bite, Nordthy og Kimber Foods. Raw Bite er dansk udviklet økologisk frugt- og nøddebar. De er velsmagende og nærende og er 100 % økologiske, veganske, glutenfri, uden laktose og palmeolie - samt ikke tilsat sukker (indeholder naturligt forekommende sukker) eller farvestoffer. Kun 100 % rene ingredienser! Kimber Foods nødder kommer i praktiske enkeltposer og er perfekte mødesnacks eller til en snack, når du er på farten eller i løbet af arbejdsdagen. De er ideelle til kaffepauser, snackskåle, møder og arrangementer. 

 

Forkæl dig selv og dine medarbejdere

Spontan eftermiddags-slik kan være guld værd for medarbejderne, og når dine medarbejdere har det godt, yder de mere. Alle sætter pris på forkælelse, og byder du dine kunder på chokolade eller lakrids, tjener det sig helt sikkert ind igen. Kontorland har alt hvad du har brug for af lækkerier til at forsøde hverdagen og arbejdsdagen. Chokoladen eller småkagen til kaffen eller teen, mødechokolader, slik og bolcher til receptionen, konferencen, messeboden mm. Små forkælelser, der sender et budskab om at du værdsætter dine kunder og medarbejdere. Og har du brug for fx bolcher pakket fint i spidsposer med sløjfe eller chokolade i gavestørrelse til firmagave-kurven har vi også det. Du kan endda finde en enorm toblerone i kæmpestørrelse, hvis du mangler en helt særlig gaveide!