Måtter

Gør et godt indtryk & få aflastning til dit stående arbejde!

Her finder du både smukke og effektive entrémåtter, der giver din virksomhed muligheden af et godt førstehåndsindtryk samt arbejdsmåtter, der hjælper dig og dine medarbejdere til at forebygge belastningskader og endda træne mens i arbejder.

Dørmåtter og gulvmåtter for det et gode førstehåndsindtryk

En pæn entré og lokaler, som er rene og friske giver det første, vigtige indtryk af en virksomhed. Og det første indtryk består. En god smudsmåtte, skrabe- eller tørremåtte er et uundværligt redskab i kampen mod smuds, støv og skidt, regn, sne og slud!

Godt ergonomisk arbejdsmiljø

Et godt ergonomisk arbejdsmiljø er vigtigt. Måske har du et hæve-sænkebord, men får ondt i benene af at stå op. Eller du har et arbejde, der kræver at du står op en stor del af tiden, fx på lager eller i køkkener. Men du behøver ikke at vælge mellem at have joggingsko på eller at få ondt i fødderne, når du står op og arbejder! Hos Kontorland finder du ergonomiske aflastningsmåtter i alle tykkelser og typer, der er stødabsorberende og modvirker belastning af led, muskler, ben og ryg og endda øger din forbrænding blot ved at du står op i stedet for at sidde.

Hos Kontorland er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Hvis du er i tvivl om noget, eller har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at ringe på tlf.: +48 25 36 66 eller sende en e-mail på info@kontorland.dk