Mus Contour Unimouse venstrehånd
Varenummer: 1622950
.
Kr. 756,00 / stk.
Kr. 945,00 inkl. moms
 •  
Contour Unimouse - Mus - ergonomisk - venstrehåndet - infrarød - 7 knapper - kabling - USB - skifer


Mere information

 • Ergonomisk mus til venstrehåndede

  Skiftende arbejdsstillinger er alfa og omega, når det gælder ergonomi. Derfor har Contour designet Unimouse med fire friktionsbaserede led, så du kan prøve dig frem, indtil du oplever den ultimative komfort. Skift arbejdsstilling i en håndevending og helt uden afbrydelser, så du bruger forskellige muskler og sener og undgår at holde hånden i de samme, statiske stillinger.

  35 graders ægte justerbarhed
  Med Contours patenterede leddelte hængsel kan du justere musens hældning i en hvilken som helst vinkel fra 35 til 70 grader. Det friktionsbaserede låsesystem er nemt at bruge og stabilt i enhver position.
  Revolutionerende design
  ATS (Articulating Thumb Support) eliminerer gribesmerter og tryk på tommelfingerens rodled og mindsker belastningsskader. Med den triaksiale tommelfingerstøtte kan du holde afslappet om musen, uanset hvilken størrelse eller form din hånd har.
  Maksimal præcision
  Den avancerede Pixart PMW3330-sensor sikrer problemfri ydeevne på stort set alle overflader, og med hele ti forskellige cursorhastigheder kan du arbejde i præcis det tempo, der passer dig bedst.
  Klik med Unimouse
  6 programmerbare knapper og et ultra glat scrollhjul giver din kreativitet helt frie tøjler. Brugertilpasningsbare knapper kan indstilles til stort set alle opgaver, så de opfylder dine unikke behov.

 • Mærke Contour
  Type Ergonomisk mus
  Tags Ergonomisk
  Trådløs Nej
  Kategori Ergonomiske mus & tastaturer
 • 802767_unimouse-wired_product-manual_dk.pdf 997.00 Kb
  803194_product-sales-sheet_unimouse-family_dk.pdf 290.00 Kb