Tastatur Contour Balance wireless
Varenummer: 393294
.
Kr. 799,00 / stk.
Kr. 998,75 inkl. moms
 •  

Balance Keyboard er et tastatur, særligt udviklet til at fungere sammen med RollerMouse Red, Red plus og Free 2 og 3

 Mere information

 • Balance Keyboard er udviklet til dig og den måde, du arbejder på og sammen med RollerMouse er dine hænder i den perfekte position til at skrive og bruge musen. Den lige underkant passer perfekt sammen med RollerMouse Red,  Red Plus og Free 2 og 3.

  Komfort og øget funktionalitet

  Du får en ergonomisk forbedret arbejdsstilling, mens du får mest muligt ud af dit tastatur og din mus.  Dine hænder er tættere på der, hvor det sker, så du nemt kan få fat i rollerbaren og tasterne på tastaturet. De justerbare ben og vippefunktionerne på Balance Keyboard gør det nemt at justere til negativ, neutral og positiv skrivevinkel.

  Programmerbare taster

  Med medietasterne kan du udføre nyttige dagligdagsopgaver, og tasterne kan nemt programmeres, så de passer til dine behov. Traditionelle funktionstaster (F1-F12) er også tilgængelige, og med Fn lock-funktionen kan du bruge dem, når du har brug for det.

  Trådløs og lydløs

  Tasterne er lydsvage og behagelige i brug. Balance Keyboard er trådløst og bruger 2 AAA-batterier. Det kan tilsluttes din pc eller Mac via dets egen trådløse USB-modtager, som opbevares sikkert i batterirummet, når den ikke benyttes.

  BEMÆRK: Contour Balance Keyboard er med Nordisk layout.

 • Mærke Contour
  Type Tastatur
  Trådløs Ja
  Kategori Ergonomiske mus & tastaturer
 • 393294_balance_keyboard_family_sales_sheet_dk.pdf 346.00 Kb
  393294_balance_keyboard-wireless_manual_rev2-2_dk_web.pdf 576.00 Kb