Drone Rollei Fly 80 Combo
Varenummer: ROL90156
.
Kr. 895,00 / stk.
Kr. 1.118,75 inkl. moms
 •  

Kamera Drone fra Rollei - Fly 80 ComboMere information

 • Kamera Drone - Rollei Fly 80 Combo 

  DRONE FLY 80 COMBO
  Droner giver altid mulighed for nye perspektiver og bliver stadig mere populære, og det er der gode grunde til. Fordi de er gadgets, der er sjove at bruge, samtidig med at de har indbyggede kameraer til at fange disse perspektiver fra luften. Derfor har Rollei introduceret Fly 80 Combo-dronen.

  STABIL FLYVEPOSITION FOR SIKKER FLYVENDE UNDERHOLDNING
  Quadrocopteren Fly 80 er udstyret med fire kraftfulde motorer og et integreret seks-akset gyroskop. Dette sikrer, at dronen kan modstå moderat sidevind, altid opretholder en stabil flyveposition og derfor kan lette, flyve og lande roligt og sikkert.

  NEM BETJENING OG LIVE TRANSMISSION VIA APP
  Fly 80 Combo-quadrocopteren kan nemt styres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, og der kan tages billeder og videoer. For at gøre dette fastgør du blot din smartphone til fjernbetjeningens holder og er klar til start. Alternativt kan du også styre Fly 80 Combo med den gratis Fly Air-app. Fly 80-quadrocopteren har et indbygget HD-kamera, så du kan tage imponerende billeder og videoer fra store højder. Takket være WiFi-funktionen kan du følge nøje med i, hvad dronens kamera ser, og du har mulighed for at overføre de optagede billeder og videoer direkte til dine enheder.

  HAVE DET SJOVT MED MANGE FUNKTIONER OG HØJ SIKKERHEDSNIVEAU
  Selvfølgelig bringer Fly 80 også en række funktioner med sig. Med de tre forskellige hastighedsniveauer kan du selv vælge, om du vil have en afslappet eller lidt hurtigere oplevelse. Auto hover-funktionen sikrer, at dronen selv holder sin position i luften. One key return er også en yderst praktisk funktion. Alt, hvad du skal gøre, er at trykke på en knap på fjernbetjeningen, og dronen vil straks flyve tilbage til din position. Derudover er headless mode værd at fremhæve. I denne tilstand følger dronen ikke de typiske styringsmønstre, så du kan nemt styre den i den retning, du ønsker, uanset dens orientering. Og skulle det blive nødvendigt, har quadrocopteren også en nødstopfunktion.

 • Mærke Rollei
  Type Drone
  Farve Sort
 • rol90156_pdb.pdf 184.00 Kb