Papir til print & kopi
Bestsellers in Papir til print & kopi

Kontorland har et virkelig stort udvalg af papir

Leder du efter kopipapir, laserpapir eller printerpapir, så har Kontorland et kæmpe sortiment. Her finder du lige det papir du har brug for. Vi har papir til inkjet, laser og kopi, plotterpapir til storformat, glossy og mat, fotopapir og transparenter, mange forskellige gramvægte fra 80 til 300g og formater i A3, A4, A5 og som plotterpapir til plakater. Silk coated papir og farvelaserpapir. Papir der giver knivskarpe farver ved farveudskrivning og farvekopiering samt optimal billedgengivelse som fotopapir. Hos Kontorland finder du både noget så oldschool som transparenter til Overhead Projektor og noget så innovativt som Nevertear - vandfast outdoor papir, der ikke kan rives i stykker. Selvfølgelig har vi også universal kopipapiret til din virksomhed. Allround All-in-one papir med perfekt opacitet, der passer til alle kontorets printere og kan opfylde alle kontorets mange forskellige opgaver. Vi forhandler kendte mærker som DNS color print, Xerox og Avery. Vi har papir der er arkivbestandig, og naturligvis har vi også miljøvenligt papir, der både er FSC-certificeret og EU-blomst mærket, og kun produceres af papir fra ansvarlige skovbrug.

Hvordan finder jeg det rigtige kopipapir?

Nogle gange har man ret specifikke ønsker til sit kopipapir afhængigt af om du skal bruge det til det daglige printerbehov, eller du skal lave særligt lækre farvestrålende brochurer eller rapporter, der skal tage sig godt ud. Det kan være mængden og økonomien spiller ind. Her kan du i vores venstre-menu vælge ud fra gramvægten, formatet, mærket mm. Her finder du lige det kopipapir, der passer til dit netop dit behov. Husk at de fleste printere kan klare gramvægte op til 160 g. Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige papir til din printer og din virksomhed.

Papirformater og tykkelse / gram - Se vores guide til papirformater og gramvægte

  • A3 format - hvad er det nu det er i cm?
  • Hvad betyder det at et papir vejer 120 gram?

Prisbilligt kopipapir

Har du brug det billigste papir til din printer så kan du finde det her. Vi anbefaler det prisbillige Sky-copy, der holder kvaliteten til det daglige brug på kontoret.

Miljøvenligt kopipapir

Leder du efter miljøvenligt printerpapir, så har vi rigtig meget papir, der både er FSC-certificeret og miljø-mærket. Især kan vi præsentere MultiCopy Zero, der ikke bare er FSC-certificeret og forsynet med både EU Blomsten og det Nordiske Svanemærke, men også er totalt klorfrit (TCF-certificeret) og ikke mindst CO² neutralt.

Du kan læse mere om de forskellige miljømærker her.