Papir & blokke
Bestsellers in Papir & blokke

Blokke & papirvarer

Kontorland har et stor udvalg af kvalitetsblokke og papirvarer. 

Her finder du kvalitetskopipapir fra 4CC, Pioneer og Xerox. Mere miljøvenligt printerpapir, der også holder den gode kvalitet, som fx MultiCopy Zero, der ikke bare er FSC-certificeret og forsynet med både EU Blomsten og det Nordiske Svanemærke, men også er totalt klorfrit (TCF-certificeret) og ikke mindst CO² neutralt. Lækre blokke og notesbøger fra anerkendte mærker Leitz og Oxford. De uundværlige gule memoblokke fra Post-it og alt hvad du har brug for af DagsDato- og kasseblokke til din virksomhed. 

Her finder du specialpapir til alle de behov du måtte have; faktura-papir, konceptpapir, kalkerpapir, karbonpapir, arbejdsblade, eksamenspapir, omslag, skitseblokke, manifold papir, millimeterpapir m.m. Indenfor kategorierne finder du blandt andet mærkerne Bantex, AGF, Office DEPOT og Xerox.

Konceptpapir kan anvendes til mange forskellige formål. De kan bruges som kladdepapir, papir til eksamener, sagsomslag m.m.

Karbonpapir er et særligt præpareret papir. Denne type bliver ofte brugt til at fremstille kopier. Samtidig er denne type desuden god at bruge sammen med manifold papir.

Her kan du få helt styr på PAPIRFORMATER 

Vi hjælper gerne med at finde lige det DU og DIN virksomhed har brug for.

Flere af produkterne er miljø-mærkede

Leder du efter mere miljøvenlige papirprodukter, så skal du blot se efter miljø-certifikaterne på produkterne, eller lede efter dem i vores Køb Grønnere kategori, hvor kun de produkter, som er dokumenteret mere miljøvenlige også er præsenteret. Så er de lette at finde, og det er enklere at handle grønnere og mere miljøvenligt.