Kasser & æsker
Bestsellers in Kasser & æsker

Emballage til sikker transport og opbevaring

Hos Kontorland finder du et stort udvalg af papkasser og æsker til forsendelse og til opbevaring. Transport af små og store genstande kræver sikker emballage. Det er derfor vigtigt at finde den rette størrelse æske, såfremt varen ikke skal rystes rundt og blive stødt under transporten. Derfor finder du hos os mange forskellige størrelser og forskellige tykkelser, så du altid kan finde den indpakning, du leder efter - hvad enten du skal bruge bogæsker, postæsker eller flyttekasser.

Vi har foldekasser, klodskasser og stabelbare plastkasser med låg og uden låg til opbevaring af diverse ting. Opbevaringskasserne fra SmartStore har klips på låget, som holder låget sikkert på plads. Vi har desuden termokasser med låg, som fungerer ved at bibeholde temperaturen, så opbevaring og transport af fødevarer sker med omtanke.

Vi har også kassefyld og anden beskyttelse. Kassefyld er stødabsorberende materialer til at pakke omkring dine skrøbelige varer, så du effektivt beskytter dit indhold mod stød, ridser og slag. Se fx vores udvalg af forskellig bobleplast eller se vores bestseller brun bølgepap 100cmx70m. Derudover har vi pakketape og andre uundværlige emballageartikler her hos Kontorland.

Skal du bruge specialkasser som emballage til vin eller gaveæsker til andre flasker, så kan du nemt se hele vores udvalg under vinemballage. Så er du sikker på at dine vingaver præsenterer sig bedst muligt. Husk at du også kan finde gavebånd, indpakningspapir og manillamærker i Kontorlands webshop.