Pedalspand Brabantia NewIcon 20l Metal Grå
Varenummer: 802991
.
Kr. 423,00 / stk.
Kr. 528,75 inkl. moms
 •  

Brabantia pedalspand i udsøgt kvalitet og Miljøbevidst design - 20 literMere information

 • Pedalspande i udsøgt kvalitet
  Brabantia Pedalspande er kendt for deres udsøgte kvalitet og æstetiske design
  Spandene er alle udført i gedigne, rustfrie og korrosionsbestandige materialer, mens hængsler og pedaler er gennemtestede ned til mindste detalje. Derfor garanterer Brabantia en kvalitet og en garanti på alle deres pedalspande, der ligger langt ud over, hvad du finder på en gennemsnitlig pedalspand. Det er ikke ligemeget hvilken pedalspand du investerer i. Pedalspande fra Brabantia fås med eller uden soft lukning og åbning. Se vores store udvalg i Brabantia Pedalspande uanset, om du er til en traditionel pedalspand, en retro pedalspand, eller måske en pedalspand med affaldssortering.

  Newicon - smuk og bæredygtig pedalspand
  Brabantia newicon pedalspand er en opdateret udgave af den klassiske gedigne Brabantia pedalspand. De nye lækre farver, her "Metallic grey" - en rå mat grå, bidrager til et eksklusivt trendy look, der giver ethvert kontor, køkken eller badeværelse et touch af stil. 
  Pedalspanden er har patenteret soft-lukning, så du er sikker på, at din pedalspand lukker automatisk i en glidende let bevægelse. Låget er naturligvis tætsluttende og sikrer dermed at vippespanden er lugtfri. 
  Brabantia newIcon har desuden en praktisk udtagelig inderspand i plast, så det er nemt at tømme affaldsspanden for indhold.
  Brabantia newicon er udelukkende udført i robuste kvalitetsmaterialer, der er designet til at holde. 
  Selve pedalen er gennemtestet, og både designet og materialerne er udviklet på baggrund af mere end 50 millioner tidligere solgte affaldsspande.
  Spanden har derfor hele 10 års garanti.

  Vi anbefaler, at du benytter Brabantias egne affaldsposer med snørelukning (kode G). Derved er du sikker på at affaldsposen er skjult inde i selve pedalspanden. Så slipper du for en uklædelig affaldspose der hænger ud over.
  Brabantia newicon pedalspand findes i mange forskellige farver og størrelser. 

  Miljøbevidst design
  Bag designet af Brabantias NewIcon serie ligger mere end 50 millioner solgte pedalspande og en bevidsthed om, at vi skal passe på vores jord.
  Brabantia NewIcon serien er Cradle-to-Cradle Certified, Bronze level - et mere bæredygtigt valg - fremstillet af 41% genanvendt (recycled) materiale, 98% genanvendelig (recyclable) efter brug.

  Oven i dette donerer Brabantia et beløb til The Ocean Cleanup misson for hver eneste solgte NewIcon pedalspand. The Ocean Cleanup arbejder for at verden kan komme den store plastikforurening i verdenshavene til livs. Brabantia støtter desuden "The Plastic Whale" der er det første professionelle plastik-indsamler-firma i verden, der samler plastik-affald op af havet, og bygger både af det opsamlede plastik.

  Specifikationer 

  • Udtagelig plastinderspand der er nem at rengøre
  • Tætsiddende låg der holder uønskede lugte inde
  • Praktisk greb på bagsiden af pedalspanden
  • Stabil og skridsikker base

  Dimensioner

  • Kapacitet - 20 Liter
  • Diameter - 29,0 cm
  • Højde - 46,7 cm
  • Bredde - 29,0 cm
  • Dybde - 38,0 cm
 • Mærke Brabantia
  Type Pedalspand
  Farve Grå
  Certificeringer Cradle-to-Cradle
  Indhold 20-29 liter