Grønnere rengøring
Bestsellers in Grønnere rengøring

Grønnere rengøringsmidler til enhver opgave

Foretrækker du mere miljøvenlige rengøringsmidler, rengøringsartikler og rengøringsredskaber, så kan du finde alt, hvad du har brug for på denne side.

Et rent og pænt arbejdsmiljø kan have en positiv indvirkning på trivslen på arbejdspladsen. Rene omgivelser er vigtige for at skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø, og vores produkter kan hjælpe dig med at opnå dette mål. Hos Kontorland tilbyder vi et bredt udvalg af miljømærkede rengøringsartikler fra de bedste leverandører på markedet, så du kan være sikker på at finde de rigtige produkter til din virksomhed. Vi har et stort udvalg af miljøcertificerede rengørings- og hygiejneartikler til ethvert behov og formål. Til alle overflader og alle opgaver: Kalkfjerner, opvaskemiddel, tøjvask, grill- og ovnrens, toiletrens, vinduespuds, affaldssække, affaldsspande og meget mere.

Hos Kontorland kan du finde miljøcertificerede og professionelle rengøringsmidler fra de bedste leverandører på markedet. Vi tilbyder et stort udvalg af mærker, herunder Novadan, Ajax, Cleanline, Abena, Green Care og Neutral. Du kan finde de rengøringsmidler, som din virksomhed plejer at bruge, i de rigtige mængder og til de rigtige priser. Så behøver du kun at handle ét sted, når din virksomhed skal bruge rengøringsmidler.

 

Miljømærket rengøring

Tænker du også på miljøet? Og på din egen sundhed? Hos Kontorland ønsker vi også at værne om miljøet. Og at beskytte vores sårbare hud mod allergener og kemikalier. Derfor har vi gjort det nemt for dig at bestille certificerede rengøringsmidler og produkter, der er skånsomme for både miljøet og din hud. Vi ønsker at beskytte vores sårbare hud mod allergener og kemikalier og samtidig værne om miljøet. I vores sortiment finder du en lang række mere miljøvenlige rengøringsmidler og produkter, herunder mærker som Svanemærket, EU-Ecolabel ( EU-Blomsten ) og andre anerkendte miljømærker. Så kan du nemt og bekvemt bestille de mere miljørigtige rengøringsmidler, du har brug for, hos os. Vores bestseller og EU-Ecolabel og FSC certificeret toiletpapir Tork Premium T4 er et 3-lags ekstra hvidt og ekstra blødt toiletpapir af særlig høj kvalitet er perfekt til toiletter med en lav brugerfrekvens. Tork toiletpapir er noget af det bedste vi har. Vores bestseller køkkenrulle Lambi 3-lags er både Svanemærket og Astma- og Allergimærket og er en blød køkkenrulle i rigtig god kvalitet fra Lambi. 

 

Brabantia NewIcon - affaldsspande med miljøbevidst design

Affaldsspande fra Brabantias NewIcon-serie er et mere bæredygtigt valg, der er fremstillet af 41% genanvendt (recycled) materiale og er 98% genanvendelig efter brug. Serien er Cradle-to-Cradle Certified på Bronze-niveau, hvilket betyder, at den er designet til at være så miljøvenlig som muligt. Bag designet af serien ligger mere end 50 millioner solgte pedalspande og en bevidsthed om, at vi skal passe på vores jord. Oven i dette donerer Brabantia et beløb til The Ocean Cleanup misson for hver eneste solgte NewIcon pedalspand. The Ocean Cleanup arbejder for at verden kan komme den store plastikforurening i verdenshavene til livs. Brabantia støtter desuden "The Plastic Whale" der er det første professionelle plastik-indsamler-firma i verden, der samler plastik-affald op af havet, og bygger både af det opsamlede plastik. Brabantia Pedalspande er kendt for deres udsøgte kvalitet og æstetiske design. Spandene har en udtagelig plastinderspand der er nem at rengøre, et tætsiddende låg der holder uønskede lugte inde, et praktisk greb på bagsiden af pedalspanden og har en stabil og skridsikker base. Brabantia affaldsspande har hele 10 års garanti.

 

 

 

 

Svanemærkede rengøringsmidler

Hvis du ønsker at gøre din rengøring mere miljøvenlig, kan du vælge svanemærkede rengøringsprodukter. Svanemærket stiller skrappe krav til produkterne under hele processen, fra råvarerne til emballagen, for at mindske miljøbelastningen. Så ved at vælge svanemærkede produkter kan du være sikker på, at du gør en forskel for miljøet. Se fx vores svanemærkede bestseller Maskinopvasketabs Cleanline All-in-one i en vandopløselig pakning, hvor du ikke længere behøver at fjerne folien om tabletten, før du lægger den i sæberummet. Indeholder ikke det allergene stof MI (methylisothiazolinone). Eller se fx vores 5 liters Universalrengøring Imo Alka 710 fra Novadan. Den er alkalisk og anvendes til periodisk rengøring af alle overflader der tåler vand. Skal du bruge en svanemærket håndopvaskemiddel, så er Håndopvask Bistro Manu 940 1l fra Abena en af vores bestsellere. Bistro Manu 940 håndopvask er meget mild mod hænderne og er uden indhold af MI (methylisothiazolinone). Bistro Manu er et neutralt opvaskemiddel som anvendes til manuel opvask af porcelæn, glas, bestik, gryder mm. Ydermere kan den anvendes til rengøring af malede overflader. Efterlader en strålende ren og blank overflade og kan anvendes på aluminium. Skal du bruge håndsæbe er flydende håndsæbe fra Abena særligt velegnet til daglig håndvask. pH værdien af sæben er justeret så den matcher hudens pH. Dette gør produktet alsidigt og brugbart til hyppig brug.

Opbevaring af rengøringsartikler

Det er vigtigt at opbevare rengøringsartikler på en sikker måde, især i institutioner med børn. Rengøringsmidler er kemikalier og kan være farlige, hvis de kommer i hænderne på børn. Derfor anbefales det at opbevare rengøringsmidler utilgængeligt for børn og låse dem inde i et rengøringsrum.

Gode råd til opbevaring af rengøringsmidler:

  • Placer dine rengøringsmidler utilgængeligt for børn / dyr
  • Luk låget efter du har brugt dine rengøringsmidler
  • Opbevar altid dine rengøringsmidler i deres originale emballage
  • Vær særligt opmærksom på rengøringsmidler der er mærket med faremærker
  • Læs altid produktbeskrivelserne på dine rengøringsmidler grundigt
  • Bland aldrig rengøringsmidler med hinanden

 

Klude og svampe med miljømærkninger

Klude og svampe kan man næsten ikke have for mange af. Det kan være svært at rengøre uden klude og svampe, derfor er det en god idé at have et stort lager af forskellige klude og svampe til rengøring. Mikrofiberklude er især effektive til rengøring, da de nemt opsamler støv og snavs. De kan bruges både tørre og våde, og de kan genbruges igen og igen. Vi har et stort udvalg af mere miljøvenlige microfiberklude, kraftige aftørringsklude, klude til industriaftørring, alt-mulig-klude og karklude til brug i både hjemmet og i virksomheden. Vi har Svanemærkede mikrofiberklude fra mærker som Abena og Vileda, FSC certificerede klude fra Tork og OEKO-TEX-Mærkede klude til en mere bærdygtig rengøring.

 

Toiletpapir og køkkenruller med miljøcertificeringer

Hos Kontorland kan du nemt og hurtigt bestille en ny forsyning af mere bæredygtige køkkenruller og toiletpapir til din virksomhed. Du finder et bredt udvalg af kvalitetskøkkenruller fra Tork og Lambi, effektive økonomikøkkenruller, samt toiletpapir, der passer til Torks gode dispensersystemer og almindelige ruller. Brug filtrene øverst på denne side for at finde det toiletpapir, du plejer at bestille, eller det der passer til virksomhedens nye dispensere. Du kan sortere efter dispensersystem, mærke, type eller om det er 1-, 2- eller 3-lags. Hvis du vil have det toiletpapir, hvor du får mest ad gangen, kan du sortere efter antal pr. enhed. Hos Kontorland finder du også billige køkkenruller og ruller med god sugeevne. Når du køber køkkenruller, toiletruller og andre varer hos Kontorland, får du dag til dag levering til døren. 

Vidste du at Tork´s nye serie Tork Natur, produkter til toiletter, såsom håndklædeark og toiletpapir refills til toiletter, bidrager til at kommunikere din virksomheds bæredygtigheds-profil? Og at den lysebrune farve på deres produkter skyldes, at en del af papirmassen stammer fra genanvendte papkasser? 83% af alle kontormedarbejdere og restaurantgæster, er enige i , at toiletpapir af 100% genbrugsmaterialer er en god måde at signalere bæredygtighed. Er du nysgerrig på Tork Natur, så kan du læse meget mere om det her under vores guide Tork Natur produkter til toiletter.

 

Rengøringsmidler til køkken med omtanke

Hos Kontorland har vi mere miljøvenlige rengøringsmidler til køkken. Her finder du bl.a. skurecreme, universalrengøring og køkkenfedtfjerner. Køkkenet er særligt udsat for ekstra snavs i form af fedt og kalk, og derfor har vi sørget for, at du altid kan finde effektive rengøringsprodukter til dit køkken. Husk også en god ovnrens til at fjerne genstridigt snavs efter madlavningen.

 

Rengøringsmidler til badeværelse

Sanitetsrengøring kræver nogle andre midler og for at opretholde en høj hygiejne på badeværelset er det nødvendigt at bruge de rigtige produkter. Kalk og sæberester kan være svære at fjerne, men der findes et stort udvalg af sanitetsrengøringsprodukter til både erhverv og privat brug, og hos Kontorland finder du nemt miljøcertificerede sanitetsrengøringsmidler som toiletrens og afkalker.

 

Kontakt os for hjælp

Kontorland tilbyder tusindvis af kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, forbrugsvarer og meget mere. Udover rengøringsmidler kan du finde vores mange varegrupper og produkter i vores brugervenlige webshop. Du kan nemt bestille online eller ringe til os på 48 25 36 66, eller kontakt os her, hvis du har spørgsmål, behov for hjælp eller leder efter noget helt specielt.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om mere miljøvenlige rengøringsmidler og rengøringsartikler:

 

- Hvad er mere miljøvenlige rengøringsmidler?

Mere miljøvenlige rengøringsmidler er lavet af naturlige ingredienser og er biologisk nedbrydelige. De er designet til at være mindre skadelige for miljøet og menneskers sundhed end traditionelle rengøringsmidler.

 

- Hvordan kan jeg vide, om et rengøringsprodukt er mere miljøvenligt?

Hvis du vil finde rengøringsmidler, der er mindre skadelige for miljøet og menneskers sundhed, kan du lede efter produkter, der er certificeret af tredjepartsorganisationer, der sikrer, at de opfylder strenge miljøstandarder. For at gøre det nemt og hurtigt for dig at finde disse mere miljøvenlige rengøringsmidler og rengøringsprodukter har vi samlet dem i kategorien "Grønnere rengøring" og vi har markeret disse produkter med at grønt blad. Det lille grønne blad er ikke vores eget miljømærke, men blot en markering, for at gøre det nemt for dig som kunde, at finde de produkter, der er miljømærkede. 

 

- Er mere miljøvenlige rengøringsmidler lige så effektive som traditionelle rengøringsmidler?

Ja, det er korrekt, at mange af de mere miljøvenlige rengøringsmidler er lige så effektive som traditionelle rengøringsmidler. Nogle af de mere miljøvenlige rengøringsmidler kan endda være mere effektive, da de er designet til at fjerne snavs og pletter uden at efterlade rester. Så du kan trygt vælge mere miljøvenlige rengøringsmidler, der er mindre skadelige for miljøet og menneskers sundhed, uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Selvom fx Svanemærket kemi indeholder mindre miljøbelastende kemi, er det lige så effektivt som ikke-Svanemærket kemi. Det betyder, at du kan prioritere din egen sundhed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er dog altid en god idé at beskytte dine hænder ved at bruge rengøringshandsker, når du gør rent. Se fx vores bestseller Nitrilhandske X-large Classic sort der bl.a. kan anvendes i situationer, hvor du er i kontakt med blod og andre kropsvæsker, ved håndtering af medicin ( herunder også cytostatika og hormoncremer ) og ved håndtering af en lang række kemikalier. Nitrilhandsker former sig til hånden under brug, hvilket giver en god fingerspidsføling samt god bevægelighed og kan med fordel anvendes af personer med allergi over for latex. Du kan også overveje at bruge parfumefri rengøringsprodukter, da parfume kan fremkalde permanente, allergiske reaktioner og virke generende i dit indeklima, og har ingen anden effekt udover duften. 

 

- Er klorin skadelig for miljøet?

Kemiske midler som afløbsrens, kaustisk soda og klorin er skadeligt for miljøet og afløbet. De er stærkt ætsende og kan ødelægge installationen, hvis den er gammel, og er også stærkt iltende, hvorfor man skal undgå hudkontakt. Klor kan blive for gammelt, så køb efter forbrug.

 

- Er der forskel på klor og klorin?

Klor og klorin er ikke helt det samme. Men klorin afgiver nemlig klor. Klor, eller chlor, er et giftigt gasformigt grundstof (nr. 17) med en karakteristisk stinkende lugt. Klorin består af en opløsning af natriumhypoklorit (NaClO) i vand. På grund af denne ingrediens er Klorin basisk og frigør klor. Klorin er dog et effektivt overflade-rengøringsmiddel og anvendes til rengøring, desinfektion og blegning. I industrien har man mange steder erstattet brugen af klor med det langt mindre miljøskadelige stof brintoverilte (H2O2). Mange rengøringsmidler indeholder dog stadig klorforbindelser, da klor er bakteriedræbende. Nogle af de rengøringsmidler, der indeholder natriumhypoklorit (NaCl), er ”Klorin”, ”Kloressens” og ”Klorolin”.

 

- Hvordan kan jeg lave mine egne mere miljøvenlige rengøringsmidler?

Du kan finde mange opskrifter på mere miljøvenlige rengøringsmidler, der bruger naturlige ingredienser som eddike, bagepulver og citronsaft. Disse midler kan være lige så effektive som traditionelle rengøringsmidler og er ofte billigere.

 

- Hvilke ingredienser skal jeg undgå i mine rengøringsmidler?

For at beskytte miljøet og menneskers sundhed, bør du undgå rengøringsmidler, der indeholder farvestoffer, parfume, fosfater, klorblegning og andre kemikalier, der kan være skadelige.