Printer MFP blæk Brother MFC-J6940DW A3 m/netkort Wi-Fi
Varenummer: 804991
Standard salgspris Kr. 3.395,00
Kr. 2.716,00 / stk.
Kr. 3.395,00 inkl. moms
 •  

Professionel Brother printer tilbud: Spar 20% i maj måned!

Brother A3 inkjet printer MFC-J6940DW - Alsidig alt-i-én printer, der klarer enhver opgave - Høj hastighed og lavt strømforbrug! - Svanemærket & Blauer Engel - 3 års garanti!Mere information

 • Professionel Brother Printer tilbud: Spar 20% i maj måned!
  Brother MFC-J6940DW er en professionel, trådløs alt-i-én A3 blæk- / inkjet- farveprinter til din virksomhed.  

  J6940DW er en multifunktionsprinter, der både har print, kopi, scan og fax. En alt-i-én A3-inkjetprinter, der er bygget til at holde, og som opfylder kravene for små kontorer og arbejdsgrupper. Det er en A3-printer med hurtigt automatisk dobbeltsidet A3-print, 2 x 250 A3-papirskuffer, 100-arks fleksibel bakke til A3, 8,8 cm farvetouchscreen, dobbeltsidet A3/A4-scan og NFC-funktion.

  J6940 vil give dig mulighed for at fremstille en lang række både A3- og A4-farvedokumenter i høj kvalitet helt uden besvær. Tilmed har den høje printhastigheder og lave driftsomkostninger. Den fleksible printer gør dit arbejdsliv nemt ved at give dig mulighed for både at printe fra din arbejdsstation, et mødelokale eller fra din mobile enhed med trådløs forbindelse. Near Field Communication (NFC) giver dig mulighed for at printe direkte fra din mobile enhed.

  Specifikationer

  • Printhastighed på op til 28 ipm
  • All-in-one - Multifunktionsprinter - Automatisk dobbeltsidet print, scan, kopi og fax i A3
  • 8,8 cm farvetouchscreen
  • Kablet og trådløst netkort
  • 2 x 250-arks papirskuffer
  • 100-arks fleksibel bakke
  • 50-arks dobbeltsidet automatisk dokumentføder (ADF) op til A3
  • NFC-kortlæser til mobilt print (Near Field Communication)
  • Mulighed for store blækpatroner: 3.000 sider (BK), 1.500 sider farve (C/M/Y)
  • Certificeringer: SvanemærketBlauer Engel
  • Leverandørens produktnr.: BROMFCJ6940DW
  • EAN-nr.: 4977766817998
  • OEM-nr.: MFCJ6940DWZW1
  • 3 års garanti
  • Produktet leveres med LC422-blækpatroner. Første gang, du installerer blækpatronerne i maskinen, vil den anvende en vis mængde blæk til at fylde leveringsrørene til print af høj kvalitet. Processen skal kun gennemføres én gang. Der vil som minimum være 358 sider i Sort tilbage samt 358 sider i Farver tilbage (ifølge ISO/IEC 24711).

  Brothers nye serie af professionelle A3 inkjet printere

  Nu kan du selv bestemme, hvad virksomhedens printere skal kunne med Brothers nye serie af fleksible, professionelle A3 inkjetprintere, der er udviklet til at holde og til at opfylde behovene i mindre kontormiljøer og arbejdsteams. Den nye og forbedrede serie af A3-inkjetprintere har masser af fantastiske fordele, herunder store blækpatroner og lave driftsomkostninger. Høje printhastigheder, problemfrit print og forbedret papirhåndtering gør disse nye printere i stand til at opfylde dine daglige behov, samtidig med at de leverer print i professionel kvalitet.

  Brother MFC-J6940DW er en printer, der er bygget til at holde

  Du har brug for en printer, du kan stole på. Disse professionelle A3 alt-i-én inkjetprintere er blevet designet til at være robuste kontormaskiner, der leverer hurtig, sikker og professionel kvalitet, som imødekommer din virksomheds stigende behov.

  Øget printhastighed med ny Brother MAXIDRIVE-printteknologi

  Det nyudviklede printhoved gør det muligt at forbedre printhastigheden markant, hvilket betyder, at du sparer tid, når du printer forretningsdokumenter. Ikke alene er printhastigheden forbedret, men det nye printhoved er også meget holdbart og producerer print af særlig høj kvalitet, så du altid får flotte og professionelle resultater.

  Større papir-kapacitet, bedre kontrol

  MFC-J6940DW har en ekstra papirbakke / papirskuffe, hvilket reducerer antallet af gange, man skal fylde papir i printeren. Hermed får man bedre kontrol over, hvordan man anvender sin tid, så man kan være så produktiv som muligt.

  Print større og flottere i A3 format

  Print dine dokumenter i A3, så folk lægger mærke til dem. Dine undervisningsmaterialer eller præsentationer vil få mere opmærksomhed, når de er i A3-format og farver, for så er de lettere at læse og får mere opmærksomhed fra læseren. Ved at printe A3-dokumenter in-house har du mere kontrol over dine deadlines, og det giver flere muligheder.

  MFC-J6940DW kan også printe dobbeltsidet i A3.

  Nem og stabil tilslutning - altid!

  Du behøver ikke at sidde ved dit skrivebord, eller i nærheden af printeren for at kunne bruge MFC-J6940DW. Der er flere tilgængelige tilslutningsmuligheder, så du kan printe hvor du end er på kontoret eller hjemme - og også fra din smartphone via wi-fi eller NFC. 

  Ved at downloade Brother Mobile Connect-appen får du adgang til en bred vifte af funktioner - lige fra at sende printjobs til at tjekke blækniveauet og bestille nye forsyninger, når det er nødvendigt.

  Scan i farve og til flere enheder - teknologi der forbedrer workflowet, også når du arbejder hjemmefra

  Alt-i-én inkjetprinteren MFC-J6940DW kan meget mere end at printe. Det er f.eks. muligt at scanne, så du kan øge produktiviteten, når du arbejder hjemme. Du kan scanne i farve og s/h ved høj hastighed og til flere destinationer, så workflowet forbedres: Billede, fil, OCR og e-mail.

  Læs mere om de nye professionelle Brother A3 blækprintere og den nye teknologi Maxidrive, Brothers nyeste inkjet print-teknologi, der gør dem ekstremt effektive med høj hastighed og lavt strømforbrug i vores nye guide her.

 • Mærke Brother
  Printertype Blæk
  Udskrifttype Farve
  Mediestørrelse A3
  Duplexudskrivning Ja
  Netværk Ja
  Trådløs Ja
  Certificeringer Svanemærket, Blauer Engel
 • bm19-reg-range-brochure_dk_web.pdf 2,907.00 Kb