Guide til sagsmapper (DKF-mapper)

Hvad er advokatmapper? 

Sagsmapper, der også kaldes DKF-mapper (Dansk Kartoteks Fabrik) samt advokatmapper eller -omslag, findes i flere forskellige farver, bl.a. gul, orange, grå, rød, grøn og natur. Enkelte af mapperne er fremstillet af meget kraftig fidelekarton. Sagsmapperne findes i forskellige nummererede serier, både i A4-format og i Folio format (Folio er et format brugt af boghandlere om bøger over 35 cm i højden, men brugs som en lidt upræcis angivelse af noget, der er større en A4 og kan bruges til at indeholde og transportere dokumenter / ark af større format - for mere om folio-formatet se også vores guide om papirformater). Se hele vores sortiment af sagsmapper/ DKF-mapper her.

 

Hvad er forskellen på de forskellige sagsmapper?

  • DKF-mappe nr. 103 - A4 / folio med 1 klap og 2 riller
  • DKF-mappe nr. 103/8 - A4 / folio med 1 klap og 8 riller
  • DKF-mappe nr. 125  - A4 / folio med 3 klapper & 3 riller
  • DKF-mappe nr. 300 - A4 / folio uden klap & 3 riller
  • DKF-mappe nr. 135, 137 og 139 - A4 / A3 med 3 klapper & i kraftigt fidele-karton

Hvorfor hedder vores sagsmapper DKF?

De kendte karton-mapper fra Dansk Kartoteks Fabrik er anerkendt og anvendt til at arkivere sager og dokumenter rundt omkring på kontorer. De kendes også under navnet advokat-mapper og - omslag eller sagsmapper og sagsomslag, da de er meget velegnede til at arkivere og sætte sager i system fx ved farvekodning. Mapperne fås i flere størrelser og farver. Med og uden klapper og med 1-flere riller eller bukkelinier, der gør det nemt at ombukke, og sørger for at der kan blive udvidet plads efterhånden som sagen vokser.

Alle DKF-mapper er fremstillet af syrefrit FSC-certificeret karton.  Enkelte af mapperne er desuden Svanemærket.
DKF-mappe nr. 103
A4 m/ 1 KLAP OG 2 RILLER

Serie 103 har 1 klap, og er ekspanderbare med 2 riller eller bukkelinier, der gør det nemt at bukke langs linien og derved udvide mapperne, så de kan indeholde flere dokumenter.

DKF-mappe nr. 103/8
A4 m/ 1 KLAP OG 8 RILLER

Serie 103/8 har 1 klap, og er ekspanderbare med 8 riller eller bukkelinier, der gør det nemt at bukke langs linien og derved udvide mapperne, så de kan indeholde rigtig mange dokumenter.

DKF-mappe nr. 125
A4 m/ 3 KLAPPER & 3 RILLER

Serie 125 har 3 klapper, der gør mapperne velegnet til transport, da klapperne holder på dokumenterne. Mapperne er ekspanderbar med 3 riller eller bukkelinier, der gør det nemt at bukke langs linien og derved udvide mapperne, så de kan indeholde flere dokumenter.

DKF-mappe nr. 300
A4 u/ KLAP & m/ 3 RILLER

Serie 300 har ingen klapper, og er ekspanderbare med 3 riller eller bukkelinier, der gør det nemt at bukke langs linien og derved udvide mapperne, så de kan indeholde flere dokumenter.