Hæve/sænkebord Dencon 12874/0395 160x90 ant. soft lam alu st
Varenummer: 902325
.
Kr. 6.634,00 / stk.
Kr. 8.292,50 inkl. moms
 •  

Hæve/sænkebord fra Dencon 1600x900 mm Antracit grå Soft Laminat & Alu StelMere information

 • Bordplade 1600x900 & Stel hæve/sænk (650–1310 - kvadratiske ben) 750mm fødder

  Hvorfor skal du vælge et hæve sænkebord? Når valget står mellem forskellige skriveborde, anbefaler vi et elektrisk hæve-sænkebord til kontoret – også kaldet et justerbart skrivebord. Når du tager stilling til valg af skrivebord, er de ikke kun design og funktionalitet, der skal afgøre dit valg. Husk ergonomien. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket hæve sænkebord du vælger.

  Så hvorfor er et hæve sænkebord sundt for kroppen? Det er der en særlig grund til. Et ergonomisk skrivebord med hæve sænkefunktion understøtter en varieret arbejdsstilling, da den kan tilpasses din ønsket højde. Så din krop holdes sund og fri for skader igennem hele arbejdsdagen. Dencons el hæve sænkeborde fås i forskellige modeller, farver, materialer og stel. Her er bæredygtighed i højsædet – så du får et kontorbord med hæve sænkefunktion af bedste kvalitet. Sørg desuden for lige så ergonomisk kontorstol, så du også sidder bedst muligt, når du arbejder.

  Produktspecifikationer

  • Bordplade 1600x900
  • Varenr: 12874
  • Stel hæve/sænk (650–1310 - kvadratiske ben) 750mm fødder
  • Varenr: 0395
  • 0395 - Sidde-/ståborde firk. ben (620-1270mm - 3-ledet)
  • 22 mm MDF
  • Bordplade Antracit grå Soft laminat

  Du kan læse mere om bordplade materialer i vores Guide om bord-overflader.

  Med kroppen i centrum
  Dencon har sat mennesket i centrum, når de designer skriveborde, for at tage hensyn til kroppen og kroppens funktioner. Det er vigtigt og sundt jævnligt at skifte stilling, når man arbejder. Bevægelse til muskler og led giver velvære. Velvære har indflydelse på effektiviteten og produktiviteten. Derfor kan alle Dencons arbejdsborde hæves og sænkes – i nøjagtig den position, der passer medarbejderen. Nemt og hurtigt i faste positioner. Samtidig kan højden altid frit justeres, så du altid står nøjagtig der, hvor du har det bedst. Desuden er kroppen organisk og kan ændre sig i løbet af dagen: De fleste mennesker er højere om morgenen end om aftenen, fordi ryggens disce synker i løbet af dagen og udvider sig igen når vi sover om natten. Desuden kan hælene på især kvinders sko variere fra dag til dag. Alt sammen noget Dencon har taget højde for i designet af hæve-sænkebordet. 

  Mindst mulig miljøbelastning
  Dencon A/S er certificeret efter ISO 14001. Dette sikrer, at Dencon har et miljøstyrings-system, som effektivt og ukompliceret dokumenterer, at de har kendskab til produktionens og produkternes miljøbelastning, samt sikrer at Dencon løbende reducerer deres miljøpåvirkninger. Dencons fortsatte mål er produktion og produkter med mindst mulig miljøbelastning. Åbenhed og konstruktiv dialog er væsentlige værdier for Dencon, og deres miljøpolitik og grønne regnskaber mv. er offentligt tilgængelige.

  Læs om ergonomi ved hæve/sænkebordet

  Er du i tvivl om reglerne for kontorarbejdspladsens indretning? Du kan læse om krav til arbejdspladsens indretning her

  VIDSTE DU, AT VI TILBYDER GRATIS INDRETNINGSHJÆLP?

  Send en mail til info@kontorland.dk eller ring på tlf. 4825 3666

  OBS - selvom vi gør vores bedste for at finde de mest præcise billeder, kan billeder og især farver variere i forhold til det viste.

 • Mærke Dencon
  Type Hæve/sænkebord
  Materiale Soft laminat
  Bredde 160 cm
  Farve Grå/Alu
  Størrelse 160x90 cm
  Kategori Hæve/sænkebord
  Vandring 62-127 cm
  Bordplade-farve Grå
  Bordplade-form Rektangulær
  Stel-farve Alu
  Dybde 90 cm
  Bordplade materiale Soft laminat