JULEN 2022
Bestil dine julegaver online hos Kontorland eller lad dine medarbejdere vælge deres egen julegave i en skræddersyet valgshop


LAD KONTORLAND HJÆLPE DIG MED FIRMAJULEGAVERNE

ER DET SVÆRT AT FINDE JULEGAVER? Vi har gjort det nemt for dig. Du kan enten bestille dine julegaver online hos Kontorland. Vi har udvalgt en række lækre og dejlige julekurve og gode julevine i forskellige prisklasser. Så skal du bare vælge og bestille i god tid. Bestiller du inden 12. december er julegaverne sikkert i hus. 

Du kan også lade dine medarbejdere vælge deres egen julegave i en skræddersyet gaveshop, der er tilpasset jeres virksomhed! Vælg selv gaverne og prisen - det er nemt og hurtigt! Ved et klik så er gaven valgt. Vi står for pakningen og forsendelsen. Det bliver bare ikke nemmere!

Se vores sortiment af firmajulegaver

Gør dine medarbejdere glade med lækre julekurve & gode vine

Det er måske lidt for tidligt at pynte juletræet, men det er aldrig for tidligt at starte planlægningen af julen og dens gaver. Især firmajulegaver kan være et stressende element for, hvordan finder du gode personlige gaver til alle medarbejderne, så de føler sig værdsat og motiveret hver især? Det kan vi hjælpe dig med på flere måder.

Du kan se vores sortiment, der stille og roligt kommer på plads i løbet af august/september. Bestille udvalgte lækre julekurve med noget for enhver smag. Gode vine, gode gourmet øl, Gin og rom pakker, alle sammen fyldt med lækre snacks og chokolade med den helt rigtige julestemning.

JULEGAVE VALGSHOP

Lad dine medarbejdere selv vælge lækre kvalitetsgaver

Du kan også bestille en julegave-valgshop i forskellige beløbsrammer, hvor dine medarbejdere så selv kan vælge hvad de ønsker sig i det inspirerende udvalg af kvalitetsgaver. Også her finder du noget til enhver smag, der er lækre grydesæt, værktøjspakker til gør-det-selv-personen, forkælelsespakker og designgaver i rigtig god kvalitet. Begynd allerede nu at bladre i kataloget blandt mulighederne og få glade medarbejdere og kolleger der føler sig forkælet og værdsat. Invester i en valgshop allerede i dag, og giv dine medarbejder god tid til at vælge og glæde sig. Udfyld blot formularen, så vender vi tilbage til dig, og fælles skaber vi den perfekte julegaveshop til dine medarbejdere.

Se julens åbningstider

Se julens åbningstider og helligdage.

Har du styr på skattereglerne for firmajulegaver?

Ellers kan du få et nemt overblik over skattereglerne for julegaver til medarbejdere her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@kontorland.dk og 48253666.