Stol Fredericia Furniture Pato Sledge 4102 sort
Varenummer: 903161
.
Kr. 4.243,75 / stk.
Kr. 3.395,00 ekskl. moms
 •  

Kantinestol / Konferencestol Pato Sledge By Welling / Ludvik , 2013 OBS: Farve SortMere information

 • Pato Sledge By Welling / Ludvik , 2013
  The silky surface, bevelled edge and linear legs are subtle signature details of a sleek chair that’s loaded with advantages. The Pato Sledge. Pato is an environmental friendly collection of multi-purpose chairs comprised of pure recycled polypropylene. Consequently, every chair in the series can be recycled endlessly.

  Pato kollektionen er et ideelt valg for rum designet til lounge, restauranter samt kontorer. Med Pato forenes Fredericias mange års erfaring indenfor detaljeret håndværk med moderne industrielle krav og teknikker. Patos ydreskal af polypropylene markerer et nyt niveau i kvalitet og produktion af det holdbare og 100% genanvendelige materiale.

  Siden Pato kollektionen blev introduceret I 2013 er den gradvist blevet større, og er i dag en af Fredericias mest omfattende kollektioner. Ved at integrere polypropylene plastik (PP) til vores allerede eksisterende produktportefølje, har vi fornyet og optimeret et populært design og taget endnu et skridt i den miljømæssige rigtige retning.

  Pato er altid blevet lavet af genanvendeligt PP fri for tilsætningsstoffer. Ved at tilføje genanvendt overskudsplastisk til sammensætningen samtidig med, at materialerne kan genanvendes i fremtiden, følger vi vores CSR-strategi om at minimere vores klimaaftryk og bidrage til cirkulær økonomi.

  Alle rammer og skaller fremført i træ er FSC-certificeret og er komplet sporbare. Rammen af stål er lavet af kvalitetsstål, der er blevet behandlet med miljøvenlig pulverlakering fri for opløsningsmiddel eller lavet af krom behandlet med Chrome3+. Forkromningen er i overensstemmelse med lakbelægningsstandarden ISO 1456.

  Vi tilbyder tekstiler, der har bestået brandtest i overensstemmelse med den britiske standard BS 5852, og California Technical Bulletin 117 polstringstest. Fredericias garvede læder er fri for allergener, og opfylder de høje miljøstandarder for det tyske miljømærke "Blue Angel".

  • Mærke Fredericia Furniture
  • Type Konferencestol
  • Farve Sort
  • Certificeringer: FSC

  Pleje & vedligeholdelse

  LÆDER

  Læder aftørres med en blød, tør klud, eller en blød klud hårdt opvredet i koldt rent vand. Ved vegetabilsk garvet læder skal anvendes demineraliseret eller kogt og nedkølet vand. Bruges en opvredet klud skal hele flader altid dækkes for at undgå skjolder. Poler herefter med en tør blød klud. Undgå så vidt muligt at placere lædermøbler i direkte sollys.

  PLASTIK

  Aftørres med en blød, tør klud. Yderligere rengøring kan foretages med en blød klud hårdt opvredet i vand tilsat universalrengøring. Herefter poleres overfladen med en tør, blød klud.

  PULVERLAKEREDE STÅLSTEL

  Stellet rengøres med en tør klud eller en klud hårdt opvredet i en mild sæbeopløsning. Poler herefter med en tør blød klud. Genstridige pletter bør fjernes med sprit. Anvend aldrig opløsningsmidler, da disse kan beskadige lakeringen.

  PULVERLAKERET STÅLSTEL

  Stålstellet er pulverlakeret. Stellet rengøres med en tør klud eller en klud hårdt opvredet i en mild sæbeopløsning. Poler herefter med en tør blød klud. Genstridige pletter bør fjernes med sprit. Anvend aldrig opløsningsmidler, da disse kan beskadige lakeringen.

  TEKSTIL

  Støvsug jævnligt tekstiler for at undgå slid fra snavs og støv. Våde pletter fjernes forsigtigt med en blød klud. Ved genstridige pletter henviser vi til rengøringsinstruktionen fra den respektive tekstilleverandør.

  Forbehold for variationer/trykfejl mm. i billede og tekst

  Vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information og finde de bedste og mest relevante billeder. Billeder og tekster er dog kun vejledende, og produktet er måske ikke 100% identisk med det viste billede. Varer kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre varianter (form og farve, med og uden hjul og armlæn). Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel. Mange stole kan fås med forskellig polster, stof, hjul og steltype, så kontakt os gerne før køb.

 • Mærke Fredericia Furniture
  Type Konferencestol
  Farve Sort
  Certificeringer FSC
 • 903161_pdb.pdf 205.00 Kb