Whiteboardtavler

Hos Kontorland finder du næsten alt inden for whiteboards og tilbehør til whiteboardtavler. Vi er blandt de førende leverandører af kontorartikler i Danmark, og derfor har vi med høj sandsynlighed også lige netop de tavler, du skal bruge – uanset om du har behov for en whiteboardtavle i høj kvalitet, rensevæske til tavlen eller et parti af whiteboardmarkere.

Vi har ingen begrænsninger i ordrestørrelser, og det er således ligegyldigt, hvor store eller små behov du har.

Whiteboardtavler til alle behov og formål

En whiteboardtavle er ikke bare en whiteboardtavle – for anvendelse og behov varierer. Nogle whiteboardtavler skal for eksempel bruges i forbindelse med præsentationer på kontorer og må måske derfor gerne fremstå ekstra professionelle og eksklusive. Andre whiteboards skal måske bruges i mere kreative miljøer, hvor man nemt og hurtigt kan nedfælde idéer og kreative tanker på tavlen i farten. Derfor har vi også altid et varieret udvalg af whiteboardtavler hos Kontorland.

Se for eksempel tavlerne fra Lintex, som fremstiller whiteboardtavler af højeste kvalitet – eller bevar overblikket over ugens eller årets aktiviteter med de praktiske og overskuelige planlægningstavler. Eller hvad med et professionelt whiteboard kit med innovative penne, der sikrer en optimal skrive- eller tegneoplevelse og et knivskarpt resultat? 

Hos Kontorland har vi stort set alt i tavler og udstyr til whiteboards, og du kan således få dækket alle dine behov for skrivetavler ét og samme sted.

Se vores store udvalg af Whiteboard markere. Her finder du bl.a. verdens nok bedste whiteboard-marker Lumocolor 351 fra Staedtler samt den meget populære V-board fra Pilot. Begge fås i flere farver og stregbredder, samt i sæt med assorterede farver. 

Whiteboardtavler til konkurrencedygtige priser

Hos Kontorland er vores priser altid konkurrencedygtige. Vi er en del af Danmarks største forsyningskæde til kontorer, og vi kan derfor tilbyde fordelagtige indkøbsaftaler og tilbyde dig et fleksibelt indkøbssamarbejde, når du vælger os som din leverandør af whiteboardtavler og andre artikler til kontoret, butikken eller lageret.

Bestil dine whiteboardtavler hos os, og vi leverer allerede i morgen, hvis din virksomhed har adresse i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Og vores effektive og servicemindede chauffører leverer selvfølgelig produkterne lige der, hvor du skal bruge dem. Hos Kontorland har kundeplejen altid højeste prioritet.

Kontakt os for rådgivning om whiteboardtavler

Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du i tvivl om en whiteboardtavle lever op til dine krav? Så kontakt os, og bliv klogere.

Vi har et engageret og fagligt uddannet personale med stor viden om kontorartikler, og de har masser af erfaring med at identificere vores kunders behov – og skræddersyr løsninger derefter. Rådgivningen er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.