Firma chokolade

Det hele skal ikke kun være pligter – der skal også være tid til hygge og lækkerier. Hos Kontorland finder du heldigvis et indbydende udvalg af firma chokolade til mødet, konferencen, messen eller receptionen.

Så hvorfor ikke bestille et parti af din foretrukne chokolade med, når du alligevel bestiller kontorartikler hos Kontorland? Vi har et varieret sortiment af firma chokolader – lige fra belgiske chokolader og luksuriøse varianter med en høj kakaoprocent til de enkle, men velsmagende mærker, som du kender fra butikkerne.

Firma chokolade – lidt ekstra til kunder og medarbejdere

De fleste sætter pris på et stykke chokolade, så der er masser af gode grunde til at forkæle dine medarbejdere eller dine kunder med velsmagende firma chokolade.

Overrask dit personale med et stykke stykke chokolade på underkoppen i forbindelse med mødet, byd kunder og samarbejdspartnere velkommen med en skål fyldt med chokolade af høj kvalitet i receptionen, eller glæd potentielle kunder med lidt til den søde tand, når de besøger din virksomheds messestand i forbindelse med en messe eller konference.

Der er utallige gode grunde til at købe firma chokolade. Find de lækkerier, du søger, hos Kontorland, og gør lidt ekstra for dine kunder og medarbejdere.

Køb chokolade til kontoret hos Kontorland

Kontorland er et velrenommeret firma, som har eksisteret siden 1981. Med over 12.000 varenumre på vores lager i Hillerød har vi stort set alt, hvad du har behov for til kontoret – lige fra de praktiske nødvendigheder som papir, printere og post its til de måske knap så nødvendige – men velsmagende og delikate – godter til ganen som chokolade, kaffe og småkager.

Dermed kan du gøre alle dine indkøb af forsyninger til kontoret, butikken eller lageret, når du handler hos Kontorland. Gå gerne på opdagelse i webshoppen, og bliv fristet af vores udvalg af firma chokolader. Vi har ingen begrænsninger i ordrestørrelse, og du kan således købe firma chokolade hos os, uanset om du vil bestille forsyninger til skålene i frokoststuen, eller om du er på udkig efter kvalitetschokolade til den årlige julegave til dine medarbejdere.

Kontakt os for spørgsmål

Har du en bestemt forespørgsel, eller har du særlige krav til dit indkøb af chokolade til virksomheden? Så kontakt Kontorland allerede i dag. Vi hjælper gerne med at sammensætte en skræddersyet ordre af firma chokolade, der matcher dine krav og ønsker – uanset om du ønsker at købe chokolade til firmagaven, til mødet, til konferencen eller noget helt fjerde.