Mere miljøvenligt kopipapir / printerpapir

 

 

Kontorland er blandt Danmarks førende leverandører af tilbehør til kontoret. Derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af printerpapir og kopipapir i vores webshop. Da kontorland er en miljøbevidst virksomhed, finder du naturligvis også mere miljøvenligt printerpapir.

Ønsker du også at gøre mere for klimaet og miljøet, kan du fx vælge:

 

 

 

Papir til print og kopi er stadig aktuelt

De fleste har nok tænkt at jo mere vi bevæger os mod det papirløse samfund, jo mindre bliver der brug for kopipapir. Mon ikke også de fleste på et eller andet tidspunkt har tænkt om man kunne gøre det mere miljøvenligt i forhold til det printerpapir vi trods alt er nødt til at bruge. Vi printer alle et eller andet udskift til dagligt. Og der er noget vi kan gøre.

Der er nu meget papir på hylderne, der er bæredygtigt. Der findes endda kontorpapir, der er CO2-neutralt. Hos Kontorland finder du selvfølgelig et bredt udvalg af printerpapir hvoraf meget af det er mærket med anerkendte miljøcertificeringer som EU-Blomsten, Svanemærket, Blauer Engel, og FSC. Der er også meget papir, der er mærket med PCF, hvilket står for betyder at hele produktionen foregår uden klor. På den måde hjælper vi dig med at hjælpe miljøet.

Du kan læse mere om hvordan printerpapir kan være Co2-neutralt og Total klorfrit (TCF) her, og om hvad FSC (bæredygtig skovdrift), PCF (klorfrit produceret) betyder her.

Du kan læse mere om alle miljømærkerne her.

 

Køb dit papir til kopi og print til konkurrencedygtige priser

Kontorland er en dansk virksomhed med stolte traditioner for høj kvalitet og kundeservice. Som kunde vil du således opleve, at der bliver taget hånd om dine behov – uanset om du ønsker at købe et større parti af kontormøbler, eller om du blot har brug for en mindre sending af papir til print og kopi.

Som en del af Danmarks største kontorforsyningskæde kan vi desuden tilbyde fordelagtige indkøbsaftaler til konkurrencedygtige priser. Dermed er du sikret den bedste pris på dit papir til kopi og print, når du handler hos Kontorland.

 

Dag-til-dag levering af printerpapir i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Er din virksomhed beliggende i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, tilbyder Kontorland dag-til-dag levering af papir til print og kopi. Vores egne chauffører står klar til at køre din bestillinger lige til døren – og bærer dem også gerne på plads. Kontorland forbeholder sig ret til at større og/el. tungere varer som fx. vand og papir kun leveres til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. Med mindre der er en forudgående aftale.  

Har du spørgsmål til et produkt, eller er du bare i tvivl om, hvilken type papir, der egner sig bedst til dine behov, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.