Kopipapir MultiCopy Zero A3 80g pk./500 ark
Varenummer: 803638
 •  

Kopipapir A3 80g - Multicopy Zero - mere miljøvenligt til universalt brug - FSC, EU-Ecolabel, Svanemærket, Colorlok, TCF, CO2 neutralt - A3/5ark/8gram/Hvidt uden hullerMere information

 • Kopipapir MultiCopy er i virkelig høj kvalitet og samtidig mere miljøvenligt og CO2-neutralt
  CO2-neutralt printerpapir af høj kvalitet til dig, der vil passe på miljøet.
  MultiCopy Zero kontorpapir i A3 80 g er træfrit, højhvidt, ubestrøget, mat, egnet til kopimaskiner, laserprintere og inkjetprintere. Certificeret til professionelle tør-toner systemer (DIN/EN 12281). Velegnet til blandt andet: Præsentationer, forretningsdokumenter, rapporter, fakturaer, breve, farveprint, memos og pjecer. 

  Med ColorLok teknologi og høj kvalitet.
  ColorLok teknologien garanterer ensartede print i både sort/hvid og farve. Multicopy har en enestående kørbarhed og for at undgå papirproblemer er hvert eneste ark igennem flere år blevet støvsuget inden indpakning. 
  Det er et standard kvalitets-kopipapir 80 g i god kvalitet til den bevidste forbruger. Papiret er et miljøkopipapir, der mærket med både EU-Ecolabel, det nordiske svanemærke, FSC-certificeret og Total klorfrit (TCF) samt certificeret CO2-neutralt. Et kopipapir til dig, der tænker på miljø og bæredygtighed.

  Hvad er ColorLok?
  ColorLok Technology er en ny standard for bedre print kvalitet. Papir, der er kvalificeret med ColorLok logoet producerer de bedst mulige print. ColorLok Technology resulterer i mere mættede farver, mere fremhævet sort og hurtigere tørretider uafhængigt af hvilken printer, der bruges.

  Hvordan ColorLok virker:
  I løbet af papir fremstillings-processen, tilsættes et stof, der binder (låser = lock) pigmenterne til papirets overflade, mens væsken absorberes dybt ned i papiret, der derved bliver højt absorberende og hurtigt-tørrende.

  Alle oplysninger er i henhold til fabriksmålinger. Der kan forekomme generelle afvigelser, der er sædvanlige indenfor branchen.
  • Format DIN A3
  • Gramvægt 80 gm²
  • Opacitet (ISO 2471) 92%
  • IE hvidhed (ISO 11475) 168%
  • Tykkelse (ISO 534) 105 μm
  • Overflade glathed (ISO 8791-2) 160 ml/min
  • Specifikationer: Der kan printes på begge sider
  • Pakning med 500 ark
  • Kasse med 2.500 ark
  • Certificeringer: EU-Ecolabel ( EU-Blomsten ), Svanemærket, FSC, Colorlok, Total klorfrit (TCF)​, CO2-neutralt
   Du kan læse mere om alle miljømærkerne her
  • Arkivbestandigt (DIN/ISO 9706)
  • Anbefalet til tørtonerteknologi
  • Anbefalet til laser og kopi
  • Environmental Management System (ISO 14001)
  • Quality Management System (ISO 9001)
  • Energy management (ISO 50001)
  • Eco-Management and Audit Scheme (EMAS)
  • Leverandør og producents varenr. 88209648, 1132504

   

  Multicopy Zero - reducer dit CO2-aftryk uden at gå på kompromis med kvaliteten
  Multicopy Zero er det eneste kopipapir, der er certificeret CO2-neutral. Når du vælger Multicopy Zero, er du med til at opfylde dine bæredygtighedsmål og minimere dit CO2 aftryk - ark for ark.
  At lave et grønt statement ved eksempelvis at købe CO2-neutralt kontorpapir har stor mærkevareværdi. Ved at vælge Multicopy Zero viser du, at du går op i miljøet. Og du kan gøre det uden at gå på kompromis. Multicopy Zero har nemlig samme store fordele som Multicopy – imponerende udskriftsresultater i både farver og sort-hvid samt fremragende kørbarhed og samlet kvalitet. 
   
  Men hvordan kan Multicopy Zero være CO2-neutralt? 
  Multicopy Zero hjælper dig med at opfylde dine grønne mål, eftersom fremstillingsprocessen holder CO2-udledningen på et minimum. Det har flere miljømærkninger, og produkterne og emballagematerialerne er 100% genanvendelige. 
   
  CO2-NEUTRAL
  Udledningen af drivhusgasser fra fossile brændsler ved fremstilling af Multicopy Zero og transport af produktet til slutbrugeren ansættes til nul, fordi der kompenseres ved at købe emissionskvoter. Multicopy Zero er certificeret af Natural Capital Partners. Natural Capital Partners anvender deres CarbonNeutral Protocol, der er den globale standard for CarbonNeutral® certificering, der giver en troværdig ramme for virksomheder, der ønsker at engagere sig i og bidrage med noget godt for verdens klima.
   
  CO2-certificeringen
  En certificering består ikke blot i at "købe aflad" eller kompensation for den C02 man forbruger, men det består i 5 trin, hvorunder virksomheden i første trin definerer emnet, der skal være carbon-neutralt. Trin 2 består i at virksomheden stilles krav om at opstille et CO2 regnskab, med vugge-til-grav-regnskaber, og dernæst at følge emmissionernene fra fremstillingen af det aktuelle produkt. Ikke mindst skal der så, som trin 3 udarbejdes et mål om at nå en netto zero GHG-emission (GreenHouse Gas emission) inden for en relevant tidshorizont. Trin 4 består i at tag handling på at recudere GHG-emissioner igennem både interne reduceringer og eksterne reduceringer (herunder kopensations-reduceringer som fx at plante skov andre steder). Det 5. trin består i at kommunikere detaljeret og gennemskuelig om hvordan CO2 neutraliteten er opnået.
   
  Læs evt. mere om MultiCopys certificering, Natural Capital Partners, der blandt andet beskytter og genopretter skove i Sydamerika, Afrika, Sydøstasien, USA og Storbritannien her.
  Læs evt. mere om de 5 trin i en CarbonNeutral-certificering.
   
  CO2 kompensation
  Der har været diskussion om hvorvidt kompensation reelt har en effekt. Og eftersom selve kompensationen kun er en lille del af certificeringen, der også reelt kræver en intern indsats, samt det har en positiv effekt ved at sætte fokus på problemerne ved CO2 udledningen, er der stor sandsynlighed for at det har en reel positiv effekt. Selvom træer ikke indhenter CO2-forbruget i det øjeblik, de plantes, så er de en meget vigtig del af vores værn mod klimaforandringerne, og det giver i følge flere forskere rigtig god mening at investere i træer.
 • Mærke MultiCopy
  Papirtype Kopi-, Inkjet- & laserpapir
  Egenskab Co2-neutral
  Format A3
  Gramvægt 80 g/ark
  Farve Hvid
  Kategori Kopipapir
  Certificeringer Svanemærket, EU-Ecolabel, FSC, ColorLok, TCF, CarbonNeutral
 • 803261.pdf 178.00 Kb
  Multicopy_zero_brochure_DK.pdf 1,634.00 Kb