♻️ Årets Miljøpartner 2023 ♻️

  Hvert år uddeler Brother prisen ”Årets Miljøpartner”. Prisen går til den af Brothers Miljøpartnere, der har været bedst til at indsamle og indsende brugte tonere til genbrug eller genanvendelse i forbindelse med Brothers Miljøpartner-program. 
  🎉🥳 og i år gik prisen til os Kontorland A/S 🎉🥳
  Det er anden gang, vi kan kalde os Årets Miljøpartner. Første gang var i 2019.

  Læs mere om Brothers miljøpartner-program her.

  🎉🥳 Vi i er meget stolte og beærede,
  og vil også sige et stort tak til vores kunder,
  der har bidraget med at returnere brugte tonere! 🎉🥳

  På billedet ses fra venstre:
  Connie Simoni Bendtson fra Brother, og Jesper Siezing, salgsdirektør hos Kontorland.

  Læs mere om uddelingen af Årets Miljøpartner 2023 her

  "Kontorland A/S har udvist stort engagement i Brother Miljøpartner programmet, og har i årets løb gjort en ekstraordinær indsats for at udbrede en miljørigtig tankegang til sine kunder. Kontorland har med stor imødekommenhed taget imod sine kunders tomme Brother tonere og tromler, og har returneret en betydelig mængde brugte forbrugsstoffer til genanvendelse"

  Henning Elkjær, Sales director Brother.

  ”Kontorland er en virksomhed med fokus på miljø, og Brothers genanvendelsesprogram ligger helt i tråd med vores grønne strategi for miljø- og klimatiltag. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Brother, både i egenskab af forhandler og som Miljøpartner, og vi er rigtig glade for, at vi sammen kan gøre en forskel, ” 

  Jesper Siezing, salgsdirektør Kontorland.

  Siden 2009 har Brother et haft en aftale med række forhandlere, kaldet Brother Miljøpartnere, der gør en ekstra indsats for at sikre, at kundernes tomme tonere bliver genbrugt. Miljøpartnerne indsamler de tomme tonere og sender dem retur til Brother, som så sørger for, at de bliver genanvendt eller genbrugt på et af Brothers europæiske genanvendelsesanlæg.

  Læs mere om genanvendelsen af brugte tonere her