Sæbe & pleje
Bestsellers in Sæbe & pleje

Sæbe & pleje - alt hvad du har brug for

Badesæbe, creme og parfume, desinficering, håndklæder, håndsæbe, lommetørklæder. Hos Kontorland finder du alt hvad du, virksomheden og jeres gæster har brug for indenfor hygiejne og personlig pleje. Med sæbe og hånddesinfektion i praktiske dispensere, pumpeflasker og refill-løsninger kan du holde hygiejnen i top.

Fakta om håndhygiejne

En god håndhygiejne er en af de vigtigste måder at bryde smitteveje på i hjemmet, i daginstitutioner, på sygehuset og på andre arbejdspladser. Håndhygiejne handler om at holde sine hænder rene, dvs. fri for mikroorganismer (fx virus og bakterier), kemiske stoffer og andet almindeligt snavs.

Husk også at være opmærksom på når man deler tastatur, dørhåndtag, telefon og andre fælles håndkontaktpunkter med kolleger, familie og andre, samt at smitte også kan overføres, hvis man gnider øjne med snavsede hænder.

Du kan læse mere om håndhygiejne, bl.a. hvordan man vasker hænder korrekt, på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.  

Vasker man ofte hænder i løbet af sin dag, er det vigtigt at supplere med pleje og creme til hænderne. Ellers får man rifter og sårbar hud, hvor mikroorganismer nemmere kan komme ind, og så er man jo lige hvidt. Så husk også at plej dine hænder med en god creme jævnligt - du finder et stort udvalg her i Kontorlands webshop.

Alt hvad du har brug for

Bestil nemt og billigt alt hvad du har brug for inden for hygiejne: Sæbe, hånddesinfektion og håndrens til alle formål. Som flydende sæbe, til dispenser eller faste sæber. Hvis håndhygiejnen skal opretholdes eller forbedres i butikken, på værkstedet eller i industrien, på toilettet, ved indgangsdøren, eller på lageret står Kontorland klar med specialdesignede og tilrettede løsninger. Vi er din pålidelige leverandør, der leverer kvalitetsprodukter til tiden og til den rigtige pris.

Få de rigtige data om vores hånddesinfektion
Har du brug for særlig dokumentation eller data vedrørende vores produkter, priser eller levering, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 48 25 36 66 eller via e-mail på info@kontorland.dk