Post-it

Kontorland er blandt Danmarks førende leverandører af tilbehør til kontoret. Derfor finder du selvfølgelig også et bredt udvalg af post it blokke i vores webshop. Se sortimentet her på siden, hvor du kan købe post its til mange forskellige formål – lige fra de klassiske, gule notesblokke til de smarte indexfaner og sidemarkører med forskellige farver, der gør det nemt og overskueligt at bevare overblikket.

Køb dine post it blokke hos Kontorland og modtag hurtig levering til særdeles konkurrencedygtige priser.

Sæt hukommelsen på gled med post it blokke

De fleste kender nok de gule, selvklæbende post it blokke. Og mon ikke også de fleste på et eller andet tidspunkt har brugt de små huskeblokke til at få hukommelsen på gled, når man skal minde sig selv om en aftale, en deadline eller en anden vigtig begivenhed, så den ikke gik i glemmebogen.

Blokkene blev udviklet af den amerikanske producent 3M i 1970’erne, og siden da er de små praktiske huskeblokke efterhånden blevet printet ind i hukommelsen på forbrugere over hele verden – såvel som budskaberne på blokkene.

Brug for eksempel de klassiske gule blokke med selvklæbende ryg til at huske dine aftaler eller en god idé. Eller brug sidemarkørerne i forskellige farver til at indeksere indhold eller information i en bog. Med post it blokke er mulighederne mange, og hos Kontorland finder du selvfølgelig et bredt udvalg af de praktiske blokke. Dermed er du sikret, at vigtig information aldrig bliver glemt.

Køb dine post it blokke til konkurrencedygtige priser

Kontorland er en dansk virksomhed med stolte traditioner for høj kvalitet og kundeservice. Som kunde vil du således opleve, at der bliver taget hånd om dine behov – uanset om du ønsker at købe et større parti af kontormøbler, eller om du blot har brug for en mindre sending af post it blokke til opslagstavlen.

Som en del af Danmarks største kontorforsyningskæde kan vi desuden tilbyde fordelagtige indkøbsaftaler til konkurrencedygtige priser. Dermed er du sikret den bedste pris på dine post it blokke, når du handler hos Kontorland.

Dag-til-dag levering af post its i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Er din virksomhed beliggende i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, tilbyder Kontorland dag-til-dag levering af post it blokke. Vores egne chauffører står klar til at køre din bestillinger lige til døren – og bærer dem også gerne på plads.

Har du spørgsmål til et produkt, eller er du bare i tvivl om, hvilke post it blokke, der egner sig bedst til dine behov, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.